Звездата от филми за възрастни Рон Джереми е обвинен в още седем случая на сексуално насилие

 Звездата от филми за възрастни Рон Джереми е обвинен в още седем случая на сексуално насилие Дейвид МакНю/POOL/EPA-EFE/Shutterstock

Звездата от филми за възрастни Рон Джереми е обвинен в още седем обвинения в изнасилване и сексуално насилие.

Новите обвинения са повдигнати от шест жени и датират от 1996 г. По това време възрастта на жертвата е била между 15 и 38 години. Окръжният прокурор на Лос Анджелис каза в изявление в сряда, че новите обвинения включват три точки за насилствено изнасилване , две обвинения за насилствено орално съвкупление и по едно обвинение за сексуално насилие чрез задържане и нападение с намерение за извършване на насилствено цифрово проникване.

Сред някои от обвиненията срещу него, една жена твърди, че Джереми я е изнасилил на фотосесия през 1996 г., когато е била на 19. Друга жена твърди, че Джеръми я е изнасилил в дома си в Уудланд Хилс, когато е била на 17. Той също е изправен пред обвинения от жена който твърди, че я е изнасилил в нощен клуб през 2000 г., когато е била на 26.През юни Джеръми беше обвинен в три обвинения в изнасилване и едно в сексуално посегателство. В края на август срещу Джереми бяха повдигнати 20 обвинения в изнасилване и сексуално посегателство от 17 различни жени.

Джереми в момента е изправен пред 11 обвинения за насилствено изнасилване, осем обвинения за сексуално насилие чрез задържане, шест обвинения за насилствено орално съвкупление, пет обвинения за насилствено проникване с чужд предмет, едно обвинение за нападение с намерение за изнасилване, едно обвинение за нападение с намерение за извършване на насилствено дигитално проникване, едно обвинение за содомия, едно обвинение за проникване на чужд предмет върху жертва в безсъзнание или спяща жертва и едно обвинение за непристойно поведение с 15-годишно момиче.

Ако бъде признат за виновен по всички тези обвинения, Джеръми е изправен пред над 330 години затвор. Той трябва да се върне в съда на 14 декември за предварително изслушване.