Войната на думите на Murda Mook и Tay Roc означава смъртта на Dot Mob

 maxresdefault

В случай, че сте пропуснали словесната война, която се разигра в Twitter снощи, Мурда Мук и Тей Рок имат враждебност между тях.

Като двама от най-мощните членове на Dot Mob, те колективно носеха знамето, което позиционира мафията като фракции от най-високо ниво на бойния рап.

И двамата мъже са работили неуморно, за да издигнат бойната рап култура до нови висоти. Въпреки силно оспорваната битка срещу Да Глагол , Мук остава фиксиран върху връх Ръшмор на битката. Въпреки че Tay Roc претърпя поредица от загуби, той остава най-доброто куче в URL адрес .Murda Mook наскоро се появи в 15 Minutes of Fame Radio Inside The Bars, с домакин Nikki Knowledge. По време на неговото появяване те обсъдиха безброй теми, които феновете на бойния рап биха оценили да чуят Мук да ги разкрие. Теми като мненията на хората и анкетите на феновете, свързани със скорошната му битка с Verb.

За разлика от това, около 12 минути след началото на разговора Мук усеща, че хората не оценяват различните неща и впоследствие предлага „да разбие науката“. По-конкретно в 12:41 той споменава Roc и г-жа Knowledge бързо поздравява Roc за силната му страст. Все пак тя може да признае, че е общ фен на Roc, Mook и Loaded Lux, включително.

Въпреки това, докато Mook разбива науката, той прави допирателна до Tay Roc, с която просто не можем да се съгласим и, честно казано, беше неуважително. Така последва словесната война няколко часа след публикуването на интервюто.

„Когато идваш от... и това не идва от битка на сцената. Това идва от това, че сте в среда, в която трябва да се биете, но след това трябва да ПЕЧЕЛЕТЕ хората. Така че трябва да знаете как да се приспособите бързо, каза той.

„С Roc е като… Roc сега разбира, това е като „о, по дяволите, рапирах това по един начин и той се измъкна от това дълго време. Разбираш? Като дълго време, продължи той.

Границата между градивната критика и хлъзгавите снимки изглежда размита въз основа на акцента му върху „дълго време“.

В допълнение, той също се насочи към позиционирането на Рок като „краля на оръжейния бар“. В крайна сметка предавайки, че Roc е едноизмерен. Той добави, че феновете знаят какво да очакват.

Ние противодействаме на неговата гледна точка, като питаме, не е ли това начинът да създадете характерен стил и да се превърнете в име на домакинство? Въпреки че Джичи Готи отбеляза впечатляващ гол SM7 разстроен, като победи Shotgun Suge до неговия подпис, „Какъв е животът му?“ punchline, това не означава, че не очакваме с нетърпение да го чуем от Suge.

Говорейки по темата за повторенията, четири години по-късно, феновете все още бяха нетърпеливи да видят как Mook завързва своя du-rag преди битка. Roc издаде буря от реакционни туитове след интервюто. Избрахме да подчертаем туитовете, които най-добре обясняват защо Мук греши.

Фен зададе въпрос и поиска от Roc подробности, Roc се обърна към ситуацията с възможно най-добрия отговор.

Въпреки че по своята същност не е погрешно да критикуваш брат си, да засрамиш брат си е нелоялно и неуважително. Особено когато те стоят високо от твое име.