Вивика Фокс задава въпроси на Клои Кардашиян на фона на слуховете за изневярата на Тристан Томпсън

  Вивика А. Фокс е с положителен тест за COVID-19 Чарлз Сайкс/Invision/AP/Shutterstock

Вивика Фокс разказва за продължаващата сага за Холе Кардашиян и Тристан Томпсън.

Когато мислите, че връзката се е подобрила, започват да се появяват нови обвинения в изневяра. Още през 2019 г. близкото приятелство на Джордан Уудс и Кардашиян приключи, след като беше съобщено, че Уудс е прекарал нощта в дома на Томпсън. Оттогава Тристан и Клои продължават да са родители на дъщеря си Тру, докато изясняват състоянието на връзката си. Шампионът на НБА се появява в последния и последен сезон на Keeping Up With The Kardashians.

Съвсем наскоро се появиха нови слухове за изневяра. Жена на име Сидни Чейс сподели екранни снимки на Клои, която идва при нея като жена, за да постави под съмнение отношенията им. Тя също така обяснява ситуацията във видео в TikTok.След като се появиха слухове, Вивика Фокс се включи в чата, за да даде мнението си заедно с нея Кралици на коктейли съдомакини.

„Време е Клои да спре да бъде проклета изтривалка за Тристан“, каза тя. „Първо, ти си Кардашиян, момиче. Сигурен съм, че се нареждат много братя. Всички те просто искат да пътуват, разбирате какво имам предвид.

Човек може само да си представи общественото внимание, което Khloe продължава да издържа.

Fox продължава да задава въпроса дали това е типът живот, който 36-годишната риалити звезда иска да продължи да живее.

В този момент наистина ли искате този тип мъж да бъде родителска фигура на баща на вашите деца? Фактът, че той дори не може да уважава мама? На каква основа си, точка?

Вижте други реакции на новите слухове за изневяра на Тристан по-долу.