Уенди Уилямс се обръща към странното поведение в ефир, след като феновете посочиха, че нещо не е наред

 Уенди Уилямс

Напоследък Уенди Уилямс беше извикана за странно поведение в нейната телевизионна програма, Шоуто на Уенди Уилямс . В епизод, излъчен миналия петък, медийният магнат изглеждаше малко разсеян.

„Нещо определено не е в този епизод, тя едва успява да се съсредоточи“, каза една Уенди Уотчър. Това, което накара феновете да се тревожат, беше продуцентът на Уенди, Норман Бейкър, който постоянно трябваше да насочва разговора назад.

Знаменитости като Asian Doll също извикаха Уенди за странното й поведение. Asian Doll твърди, че Уенди Уилямс може да преразгледа миналото си и да злоупотребява с вещества. Тя дори твърди, че Уенди купува наркотици от престъпници.„Това е силното ръкопляскане за мен, но дори и да си вършиш работата, не се дръж така, сякаш не ме познаваш, когато участваше в онзи разговор с FaceTime, изглеждаше бавен, хахахаха“, започна тя. „Но изглеждаш чист и сега ще се съберем. Благодаря за телевизионната реклама. Моята баба гледа твоето предаване, така че няма да те уважавам, но погледни в огледалото, скъпа, купуваш наркотиците си от престъпници, така че какво те прави това? А, добре.'

Въпреки че Уенди не отговори на твърденията на Asian Doll, тя каза нещо относно опасенията на феновете си в епизода в понеделник.

„Винаги казвам, че те обичам, защото те гледам, защото наистина, наистина го правя. Идвам тук всеки ден и се опитвам да направя най-доброто, което мога за вас. Оценявам, че гледате, но дори след всички тези години, все още работи. Усилие, положено за часа, в който съм тук, разбираш ли? Предполагам, че всеки ден не е перфектен, но аз не съм перфекционист. Не съм перфектен.'

„Оценявам, че полагате усилия да ни гледате, и обичам да ви забавлявам. Ти знаеш? Не е лесно. Не е лесно, вие сте трудна тълпа“, добави тя.

Не помага, че бившият DJ на Уенди в шоуто, DJ Boof се намеси, за да даде своите 2 цента за поведението на Уенди, като го взе достатъчно далеч, за да твърди, че нещо всъщност се случва зад кулисите.

„Да, точно и всичко ще излезе наяве… Нямате представа какво наистина се случва и всички там се страхуват да говорят, защото не искат да загубят работата си… това ще се развие зле… Съжалявам за работниците и жертвите“, каза той.

Уенди също се бори с болестта на Грейвс, която е споменавала в шоуто си преди. Пожелаваме най-доброто на медийния магнат.