Toosii извиква изпълнител, който го „влачи“ след AstroWorld Fest

 Събудете се

Всеки ден все повече и повече подробности относно последиците от фестивала AstroWorld на Травис Скот излизат в медиите. С повече подробности за концерта идва и повече реакция за родения в Хюстън, до точката, в която Скот губи някои от основните си одобрения.

Докато някои са против Травис Скот в момента, имаше няколко, които открито подкрепят Скот през това време, въпреки вярванията, че рапърът е бил безотговорен. След концерта както феновете, така и знаменитостите полагат усилия да бъдат по-съзнателни за тълпата на бъдещи концерти, за да предотвратят подобни събития.

И SZA, и Теяна Тейлър наскоро спряха концертите си, за да проверят тълпата и да се уверят, че публиката им е удобна и добре. Художникът от Ню Йорк Toosii изглежда вярва, че някои художници „се бавят“ и се възползват от ситуацията, след като публикуват мислите му в социалните медии.

„Защо всички тези артисти го влачат сега, след като току-що се случи с Травис?“ той написа. „Сега всички просто искат да проверят феновете си? Не ви пука за феновете, някои от вас дори не се снимат с тях.

Публикацията оттогава е изтрита, но съгласни ли сте с рапъра „Love Cycle“?