Too Short on Jay-Z and Drake Sampling Blow The Whistle: „Как бихте се почувствали за това лайно?“

 IMG

Оукланд хип хоп легенда Твърде кратък е в новините през последните няколко дни заради интервюто му за Подкаст на радио Scoop B .

Кликнете Тук За да слушате твърде кратък чат в подкаста на радио Scoop B

По радио Scoop B, Too Short разкри на Брандън „Scoop B“ Робинсън, че вярва, че Джей Зи направи римейка на „Blow The Whistle“, за да привлече суперзвездата на Кливланд Кавалиърс Леброн Джеймс да се присъедини към Нетс през 2010 г.Ако е така, не работи. Джеймс избяга от Кливланд за по-слънчеви дни в Маями като член на Маями Хийт. Там той спечели две шампионски титли със своя суперотбор, Крис Бош и Дуейн Уейд. „Брон по-късно ще се върне в „Земята“ и ще спечели пръстен с Кайри Ървинг и Кевин Лав като член на Кавалиърс.

Oakland to the core, Too Short ви донесе хитове като: The Ghetto, Freaky Tales, Blowjob Betty, I’m A Player, Gettin’ It и Way Too Real.

Но хитът, който кара клуба да скача, е Blow The Whistle на Too $hort. Хов не беше единственият човек, който зае мелодията.

Така направи, Дрейк !

В Major Key, хитовия албум на DJ Khaled, вокалите на Drake най-накрая се появиха в неговия хит сингъл For Free. Този сингъл е мястото, където Дрейк изпусна класическата реплика Too Short:

„Продължавам и продължавам. Не мога да разбера как издържам толкова дълго. Трябва да имам супер сили. Рап двеста двадесет и пет хиляди часа. Изчислете го, направете математика. Направих хиляди песни, които те накараха да мърдаш задника си.

Мнозина биха могли да твърдят, че Too Short би се подразнил от двама емблематични за своето поколение рапъри, които семплират неговата класика. Не точно! „So Blow the Whistle беше използван два пъти от други изпълнители; един беше Jay-Z и един беше Drake. Как бихте се почувствали за това глупости,” каза Тоо Шорт на Брандън ‘Scoop B’ Робинсън в подкаста на Scoop B Radio. 'Знаеш какво имам предвид?'

Твърде кратко продължение:

„Няма нищо лошо в това. Няма нищо. Чувам песента на Дрейк. Чувам тази песен толкова много пъти, че я чувам, последвана от Blow the Whistle. Продължава песента на Дрейк, те пускат малко от Blow The Whistle и играят Дрейк или обратното. Но това ми даде всички нови фенове и даде на песента ми повече живот, а също и класическа линия; „И продължавам и продължавам и не мога да разбера как продължава толкова дълго“, само първия сигнал, който той взе и го увековечи. Така че сега това е основна част. Два хитови записа и това е в мозъците на хората. Написах тези думи; това е в мозъка им завинаги.