Tamron Hall се наслаждава защо беше нервна да уведоми света, че е бременна

 прокси

Тамрон Хол и нейният съпруг Стивън Грийнър посрещнаха у дома здраво момченце на име Моузес по-рано тази година. Въпреки това, преди Хол да обяви бременността си, тя беше много нервна и притеснена от това. В ексклузивно интервю с хора , водещата на Днес разкри, че е била уплашена, защото толкова много различни фактори са повлияли на бременността й.

„Бях изложен на висок риск не само поради възрастта си, но имаше и други медицински фактори.“

Хол също разкри, че нейният лекар я е насърчил да споделя само това, което иска, защото в крайна сметка това е нейното здраве.„Моят лекар каза, че това е вашето тяло, вашето здраве. Споделяш от пътуването си това, което искаш да споделиш.“

Хол казва, че е чакала да обяви бременността си, защото е била уплашена, защото не е искала да уведоми хората, че е бременна, а след това се случва нещо, което я кара да загуби бебето.

„Бях ужасена, че ще загубя това бебе и ще трябва да се върна и да кажа на всички, че сега това са лоши новини и след като тази бременност е отишла толкова далеч.“ Просто не бях психически подготвен да се справя с това. Ето защо чаках. И повярвайте ми, ако можех да измина целия път до доставката, щях да го направя.“

Както съобщихме по-рано тази година водещата на токшоуто сподели сладко съобщение, за да обяви сина си. Така че е ясно, че дневното токшоу не е единственото нещо, което се опитвам да продуцирам“, казва Хол. Имаше много сълзи, но днес прегръщам усмивките.

Тя завърши, като каза, че тя и съпругът й Стивън са изключително щастливи и помоли всеки, който вярва в по-висшата молитва, да се моли и да изпраща добри вибрации по пътя си.