Тайлър, Създателят вдъхновява младите творци в All Star Series

  TylerTalk6

След обявяването на новите му маратонки с Converse, Golf Wang Chuck 70 Python , Тайлър, Създателят, се обедини с марката, за да бъде домакин на „Converse All Star Series: Разговор с Тайлър, Създателят“.

Интимен разговор с Тайлър се проведе на събитието, на което присъстваха 19 млади творци от Лос Анджелис, които всички са членове на общността Converse All Stars, глобална мрежа, която свързва младите творци помежду си и с марката чрез цифрови и физически преживявания , работа по поръчка и възможности за менторство.

Тайлър даде съвети за начинаещи творци, опита си от работата с Converse, творческия си процес и мотивация и много повече по време на чата, модериран от Бима Уилямс.„Имах тази идея да направя обувка“, каза Тайлър за това как се е свързал с Converse. „Щяхме да го направим сами. Това е наистина трудно. Като наистина трудно да се оправи. Един мой приятел на име Фарел Уилямс беше като „Йо! Братко, как върви това с обувките?“ и аз си казвам „Разбираме го, току-що получихме няколко мостри, ужасни са. Това ще бъде дълъг процес.“ Той каза: „Чакай, ще те свържа с някой на име Пол, който работи в Converse. Не е нужно да правите нищо с него, но той може да има някаква представа за вас.

Той добави: „Накратко, добре, малък свят. Този човек познаваше Кланси, моя мениджър, от години. Така че това беше лесно нещо, срещнах се с него бла бла бла. В крайна сметка се срещнах с Тим и Линдзи и беше като добре, нека просто направим нещо заедно, защото те имаха ресурсите и аз сякаш съм тук, за да уча.

„Когато става въпрос за такива неща, аз всъщност нямам его, все едно ме научи, каквото и да е. Тогава оттам се случи най-лошата връзка. Много хора дори не могат да кажат това, но човече те ме оставят да правя каквото си искам и това е най-лошата връзка, която съм имал с компания. Това е страхотно.'

Можете да чуете целия разговор и да видите изображения от събитието по-долу.

TylerTalk6

TylerTalk6
  TylerTalk6

TylerTalk4

TylerTalk4
  TylerTalk4

TylerTalk3

TylerTalk3
  TylerTalk3

TylerTalk1

TylerTalk1
  TylerTalk1

TylerTalk2

TylerTalk2
  TylerTalk2