Тайлър, Създателят изпълни ремикса си „Freestyle 4“ на живо за първи път и това беше филм

 тайлър wtf rn

Миналия месец, Тайлър, Създателят заедно с най-добрата си приятелка, A$AP Роки , за ремикс на Кание Уест „Свободен стил 4“ на дизайнер -представено изрязване на Yeezy’s Животът на Пабло албум, който най-накрая беше пуснат за интернет търговци на дребно и стрийминг услуги извън TIDAL вчера. Ремиксът на Tyler, който дойде в комплект с a весело музикално видео в студио , привлече широка похвала, събра одобрението на Кание в социалните медии и веднага накара феновете на Тайлър и Роки да призоват за съвместен албум на двамата, които бяха на турне заедно миналата година Винс Стейпълс и Дани Браун .

Снощи Тайлър започна кратко собствено турне и ето, той използва ремикса си „Freestyle 4“, който е озаглавен „What The F*ck Right Now“, като входна песен. Има само една дума за това, което се случи: лудост. Вижте твърде кратък клип от изпълнението по-долу.

#tylerthecreator започна турнето си снощи, излизайки с Kanye Beat, той уби „What the Fuck Right Now“ с #asaprockyВидеоклип, публикуван от @utorlive на