Soulja Boy е първият в Hxllywood „Sneaky Link 2.0“ сингъл и визуален

 Soulja Boy McDonald's

Още един първи за Big Draco, по-известен като Soulja Boy Tell’em , е първият рапър, който скача на ремикс версията на Hxllywood вирусен хит “Sneaky Link 2.0”, който е придружен от музикален видеоклип.

ПОВЕЧЕ ▼: Soulja Boy можеше да е първият рапър, който подписа с NBA Youngboy

Оригиналът на песента от 2020 г., „Sneaky Link“, събра над 4,3 милиона слушания. Във 2.0 хитмейкърът на „She Make It Clap“ и новата звезда от Атланта рапират за безгрижния любовник под прикритие. „И чух, че имаш мъж/ Холивуд не му пука/ Правя lil’ mama конфитюр/ Така че знам, че си фен“, рапира Hxllywood.От женска гледна точка, песента и видеото добавят бъдещата изпълнителка на записи Kayla Nicole. Във видеото Hxllywood, Soulja Boy и Kayla си разменят закачки около племе от жени със заоблени тънки бикини в Холивуд Хилс. Пуснат миналия октомври, 2.0 рязко стана известен с 2,7 милиона стриймвания.

Hxllywood и “Sneaky Link” изглежда започват да излизат на път със звукозаписните артисти G-Herbo и Queen Key се присъединяват към чикагска версия на новия хит, издаден миналия месец. Успехът на песента подготвя дългоочакван дългосвирещ албум на хоризонта чрез Run-It-Up Records. Блимпан на мейнстрийм радара през 2017 г., Hxllywood печели популярност в хип-хопа с пробивното си EP, Музика Lil Mama , която включва характерната песен „Throw It Back“.

ПОВЕЧЕ ▼: Crunchy Black Blats Soulja Boy над коментарите на младия си Dolph

Другаде, Big Draco е в тирада с различни изпълнители след премахването на стихове от нови записи. През октомври се появиха видеоклипове на иконата, която се нахвърля срещу Кание Уест за това, че е премахнат от последния албум на изпълнителя, Донда , за изпращане на „лош стих“. Съвсем наскоро Драко избухна срещу Lil Yacthy и Stunna 4 Vegas, протежето на DaBaby, за това, че е бил залят от новите песни на артисти с гост куплет от бъдещи изпълнители.

Извън музиката, Драко наскоро влезе в словесен спор с рапъра Trouble от Атланта в Instagram заради коментари относно покойния рапър Young Dolph. Драко и Трабъл си размениха идеални заплахи, но не е имало физическа свада между двете страни по време на пресата.

Предайте поточно ремикса по-горе и гледайте новото музикално видео по-долу.