[СЛУШАЙТЕ] Нов сингъл от Juice WRLD „Already Dead“ преди датата на издаване на втория посмъртен албум

 Светът на сока

Предстои втори посмъртен албум от покойния Juice WRLD.

В четвъртък имението на Juice обяви това Борба с демони се очаква да спадне следващия месец. Новината дойде в 43-секунден трейлър, публикуван в Twitter акаунта на покойния рапър.

Трейлърът включва клипове на Juice WRLD на път, ангажиране на фенове, запис в студио и отваряне за собствените му проблеми с психичното здраве.Съобщение в началото на видеото гласи:

„Вие не сте вашите борби. Пристрастяването, безпокойството, депресията не ви определят.”

„Един от най-великите художници на нашето поколение сподели собствената си битка.“

В изявление за Fighting Demons, майката на Juice WRLD Кармела Уолъс сподели:

„Няма нищо, на което Джарад „Juice WRLD“ Хигинс да се радва повече от това да доставя нова музика на милионите си фенове по целия свят.

Той остави след себе си удивително дълбок каталог от музика, който ще гарантира, че феновете му ще имат нови песни за слушане през следващите години. Джарад винаги е бил изпепеляващо честен за борбите си и чрез музикалния си гений той ясно изрази това, което беше в сърцето и ума му чрез своето изкуство.

Той никога не се отказваше и неговите приятели и семейство никога не се отказаха да му предложат своята подкрепа. Днес обявяваме новия албум Fighting Demons, който ще излезе на 10 декември. Насърчаваме всички вас, които се борите с пристрастяване и психично здраве, никога да не се отказвате от битката. Продължаваме да предоставяме безплатна поддръжка за вас чрез LiveFree999.org създадена в негова чест.'

Борба с демони ще се появи в стрийминг услугите на 10 декември.

Също така беше потвърдено, че в допълнение към посмъртния албум, HBO едновременно ще издаде документален филм.

Въпреки това, феновете получиха представа какво предстои в LP, тъй като водещият сингъл от албума “Already Dead” беше пуснат в петък.

Чуйте го по-долу.