Слухово падане на Cactus Jack x Fragment x Air Jordan 1 Highs 29 юли

 слухов фрагмент Травис Скот Air Jordan 1 Дата на издаване 1

Травис Скот и модата вече изглеждат ръка за ръка. Ако АСТРОСВЯТ рапърът не прави хитове, той прави пристъпи.

Твърди се, че рап модата от Хюстън пуска нова версия на своите Cactus Jack 1s.

Според респектиращата платформа за обувки Новини за маратонки , Говори се, че висококачествените Fragment Travis Scott Air Jordan 1 ще бъдат пуснати на 29 юли.The Fragment 1’s, който е комбинация от японския музикант Хироши Фудживара и съответния дизайн на La Flame върху вездесъщия силует, е продължението на неговото представяне през май 2019 г.

Миналата седмица снимки на обувката се появиха в мрежата. Обувката се отличава с горна част от превъзходна кожена горна част в бяло, но е съчетана с характерните сини акценти на Fragment и големия обратен Swoosh отстрани, изваден от чифта на Scott. Добавяне към дизайна е логото на дуото, щамповано върху петата, докато междинна подметка и синя външна подметка са разположени отдолу.

Новини за маратонки каза: „Този ​​триумвират от дизайнер, изпълнител и марка ще остане записан като един от най-добрите издания за годината и със слухове, че датата на издаване е 29 юли, този спад ще остане като един от най-важните за годината и за Travis Scott непрекъснато нарастващ каталог от сътрудничество на Nike/Jordan.“

Стоките на Cactus Jack са гореща стока и хайп-звяр и маратонка дистрибуторите ще затруднят справянето с тези спадове. Въпреки това въз основа на предишни резултати и заредена продуктова страница в онлайн магазина на Scott, има спекулации, че може да се случи ранна томбола за обувките.

Това е бил протоколът за почти всички негови колаборации за обувки.

Въпреки че технически няма „официална“ дата на пускане на Cactus Jack Fragment 1, датата на пускане на слуховете от 29 юли изглежда обещаваща.