Сестрата на крал Вон отрича твърденията, че е влюбена в него

 крал на's Family Held a Private Funeral Over The Weekend

След смъртта на крал Вон, неговата полусестра, Кайла Б го защитава срещу онези, които говорят пренебрежително за брат й. Съвсем наскоро Kayla B извика Asian Doll, за да изясни въздуха, че тя и Von не са били заедно преди неговата смърт. Наскоро тя влезе и във физическа свада с Кубинската кукла.

Kayla B все още разчиства въздуха. Съвсем наскоро феновете обвиняват Кайла Би, че е влюбена в покойния си брат, след като стари туитове се появиха отново в интернет. Феновете твърдят, че Кайла е твърде ангажирана в личния живот на крал Вон и намекват, че двамата може да имат кръвосмесителни връзки.

Kayla B влезе в своя Instagram на живо, за да отговори на твърденията, че е влюбена в брат си. „Всички ви се разболяват от гадни а**и. Изглеждам ли сякаш съм от Даун Юг?“ тя каза. „Аз и брат ми сме от Чикаго. Ние не сме от Даун Юг, където хората се чукат с братя и сестри. Всичко, което казвате това, надявам се баба да умре, защото това е някаква гадна глупост.Феновете дори стигнаха дотам, че предполагаха, че двамата са излизали преди да знаят, че са свързани, но Кайла Б се придържа към историята си. „Има да кажа това веднъж и само веднъж. Първо, винаги съм знаел, че Von е шибаният ми брат. Баща ми ни имаше, когато бяхме малки и всичко останало — но разбира се, когато баща ми почина, ние се разделихме. Но хайде сега, които, по дяволите, искат да забравят братята и сестрите си“, каза тя.

След това Кайла извиква тези, които са фенове на крал фон, забавлявайки слуховете. „И ако имате така наречените фенове на Von, вие дори няма да кажете това лайно“, каза тя. Нека бъдем честни. Тази страница — това лайно беше там. Yall.. повечето от вас са ги виждали снимки, виждали са всички тези глупости. Защо сте чакали да умре, за да кажете нещо като това, защото той би се отнесъл към вас с**.