Селина Томас гледа към нови хоризонти в очакване на изборите за градския съвет на Санта Кларита

 Екранна снимка 2020 10 12 в 16.50.55

Селина Томас е природна сила, която превзе общността на политиката на Санта Кларита като кандидат, който се бори за едно от двете места в градския съвет на Санта Кларита.

На пръв поглед ще видите силуета на висока красива чернокожа жена, но ако погледнете отвъд нейната  елегантност и класа, ще откриете самомотиватор, предприемач и майка на три тийнейджърки.

Но какво накара тази самостоятелна майка на три дъщери да реши да навлезе в политическата сфера по време на расова несправедливост, бунтове и мирни протести? Отглеждането на три чернокожи дъщери в днешно време се превърна в морален компас, който тя признава и моделира, че Черните животи имат значение. Тя също е кандидат, който иска да обедини и да представлява общността, че расата и цвета на кожата вече не трябва да бъдат част от дискусията, вместо това почтеността и характерът са това, което има значение в един човек, а не цветът на кожата му.В ранните си години Селина научила от баща си д-р Джийн Томас, самият пионер, който бил първият черен началник, избран в Аризона. Той моделира, че упоритата работа и постоянството могат да създадат величие! В по-късните си години Селина ще открие удивителните си социални способности в политиката.
Като стажант на Нейт Холдън в средата на 90-те години тя беше изпратена в Белия дом, за да се застъпи пред президента Бил Клинтън и вицепрезидента Ал Гор да поискат облекчаване на финансирането за бизнеса в Лос Анджелис, който загуби толкова много по време на бунтовете в Лос Анджелис.

През 2014 г. Селина стартира стартираща компания, 6 degrees HR Consulting. Без изобретатели, тя премина от шумен и натоварен Starbucks до процъфтяващ бизнес, който се специализира в човешките ресурси с човешко отношение и умения.

Тъй като пандемията от Covid достигна нови висоти, хората се скриха в домовете си, без да знаят откъде идва следващата им заплата, докато не отидоха във Facebook и не откриха лъч надежда. Селина започна да прави ежедневни информационни видеоклипове, обясняващи на обикновените работници и собствениците на фирми техните права, които правителството предлагаше в законодателството, за което по-късно стана известно като пакет от стимули. Тя също така се застъпи за работодателите да получават пари от заемите по програмата за защита на заплатите (PPP) от името на нейните клиенти от малкия бизнес и да гарантират, че могат да продължат да плащат на служителите си.

Именно тази платформа Селина постигна от нотариуса като надежден източник и състрадателен глас. С нея се обърнаха много собственици на бизнес, за да се кандидатира за предстоящите избори за двете свободни места в градския съвет на Санта Кларита.

Когато Селина спечели, тя ще бъде първата чернокожа жена, която някога се е кандидатирала и е член на градския съвет в Санта Кларита. Точно както покойният й баща беше първенец, тя се превърна в модел за подражание за следващото поколение.
Вашият глас е толкова важен, нека гласът ви бъде чут на 3 ноември. https://selinathomasforcitycouncil.com/