Шакил О’Нийл ще помага на собствениците на малък бизнес от Атланта относно „Плана за игра с Шакил О’Нийл“

 https i.cdn .tntdrama.com изображения на активи 2022 02 TheGamePlan 1692x695 1

Постбаскетболната кариера на Шакил О’Нийл е също толкова голяма, колкото и тази, която имаше на корта. Големият Аристотел има множество успешни бизнес начинания, освен забавните си прозрения за Inside the NBA и сега той ще използва своя бизнес опит, за да помогне на собствениците на малък бизнес. Ефирното му време с TNT сега ще се увеличи с Планът на играта с Шакил О’Нийл.

Новият сериал е продуциран от Turner Sports, Shaq и OBB Pictures, награждаваното филмово и телевизионно подразделение на OBB Media. Седмичните документални сериали ще подчертаят вдъхновяващите истории на базирани в Атланта предприемачи, докато легендата на Лейкърс и неговите известни приятели предоставят подробности, за да настроят своя „план за игра“.

„Тази поредица представлява възможност не само да се освети собственият бизнес на чернокожите, всеки с дълбока цел защо е в бизнеса и мощна мисия да помогне за издигането и вдъхновяването на чернокожата общност чрез техните собствени уникални предложения, но също така и да покаже други успешни чернокожи лидери – започвайки с Шак и включвайки набор от фигури от цялата култура – ​​връщайки се на тези предприемачи и общността като цяло“, каза Декстън Дебори, изпълнителен продуцент на три от епизодите на поредицата. „Шоуто наистина изразява важно послание за единство, надежда и вдъхновение за черната общност и мощни примери за сърце, душа, въображение, интелект, състрадание и отлични постижения сред цветнокожи хора на всяко ниво, за да може светът да види, открие , учат, растат и се надяваме да се отворят по начини, които може просто да ни помогнат да еволюираме и да се излекуваме като колективен вид.“

Шестима предприемачи ще представят продуктите си на О'Нийл и неговите специални гости, включително Куаво, Килър Майк, Лиза Лесли и Биг Бой, докато дават бизнес съвети, разкриват потенциални опасности и им помагат в разработването на нов продукт, който да пуснат на пазара .

 неназован 10

Можете да научите повече за Планът на играта с Шакил О’Нийл тук .