Съобщава се, че Линдзи Лоън е обвинила Дженифър Лоурънс в размяна на секс срещу филмови роли

 Дженифър Лорънс

Уау ч.

Дженифър Лорънс може да бъде най-горещата актриса на планетата в момента и това не е само по отношение на външния й вид. Звездата на най-новата книга на Холивуд, превърнала се в сценарий, сензация, Игрите на глада – чиято трета част ще бъде пусната през ноември – тя вече спечели две награди „Златен глобус“ за работата си в два отделни филма и е само на 23 години, да не говорим, че е обявена за най-талантливата млада актриса в Америка от Търкалящ се камък .

Все пак изглежда, че никой не е достатъчно горещ, за да не бъде ударен с изстрел Линдзи Лоън , и съдейки по този доклад от The International Business Times , Дженифър Лорънс е днешната жертва. Според TIBT , ан откъс от интервю, което Лоън даде на списание Kode става както следва:

…Тя се разхожда в противоположната страна на стаята, докато разговорът се премества към настоящата любима на Америка, Дженифър Лорънс. Чувството й към скандалното й спъване на червения килим на церемонията е доста очевидно. „Тя е толкова фалшива и съжалявам, че няма да се чукам за роли.

Порочен.

Все пак има още нещо в историята. Представител на Lindsay Lohan твърди, че интервюто е направено по имейл, което прави горното събитие невъзможно, но главният редактор на списание Kode е категоричен, че историята е абсолютна истина. Според Комплекс , това беше неговият отговор на представителите на Лоън, които се опитваха да отрекат валидността на историята.

Имам клетвени свидетелства, че се е случило, които подкрепят всичко.

 лоън

Цялата работа е достатъчна, за да замае главата, със сигурност тази на Дженифър Лорънс.