Съобщава се, че Къшнър, първата дама призовава Тръмп да отстъпи

 Тръмп помилва

Широко разпространено е мнението, че президентът Тръмп ще се разбунтува срещу идеята да признае изборите, но някои от вътрешния му кръг го тласкат да приеме поражението.

Членовете на този кръг обаче включват Джаред Кушнър и първата дама Мелания Тръмп, CNN съобщава, че неговият син и други съюзници се застъпват да не оставят въпроса.

В момента Тръмп продължава да прокарва безфактичния разказ, че изборите са били откраднати от него и кампанията в момента планира „блиц съобщения“, за да продължи да оспорва проектите на всички медийни източници, които виждат Байдън като победител.Целта на кампанията на Тръмп е да посее съмнение в изборните резултати в районите на бойните полета с надеждата за разследване и повторно преброяване. Досега докладващите държави не са направили нищо, освен да цитират точност и никакви следи от всякакъв вид измама на избирателите или незаконни действия в изборния процес.

Говорителят на Тръмп Джейсън Милър отрича информацията. „Тази история не е истина“, написа Милър в Туитър. Предвид неопределени изборни резултати в множество щати и сериозни нередности при гласуването и липса на прозрачност в други, Джаред посъветва @realDonaldTrump да използва всички налични правни средства за защита, за да гарантира точността.

Кушнър или първата дама Тръмп не са направили изявление по отношение на доклада.