Риана дава първи поглед към модната линия FENTY и актуализация на албума „R9“.

 rihanna t интервю за списание fenty fashion label r албум T: The New York Times Style Magazine

След официалното обявяване FENTY като моден лейбъл на LVMH миналата седмица Риана най-накрая даде първи поглед върху това как ще изглежда луксозната линия от висок клас, както и актуализация за това, което феновете умират да чуят повече от три години: нова музика!

Сядане за обширна корична история с T: The New York Times Style Magazine , Рих даде на журналиста Джереми О. Харис едно от най-разкриващите интервюта, които е правила през последните месеци. Изглеждаше, че нищо не беше забранено по време на разговора им, включително как ще бъде озаглавен следващият й албум ( „Вероятно ще го нарека [„R9′], защото ме преследваха с това „„R9“, „R9“, кога ще излезе „R9“?“ Как ще приема друго име, след като то е изгорено в черепа ми?“ ), дали се работи по друго сътрудничество с Дрейк ( „Не в скоро време, не виждам това да се случи. Не и в този албум, това е сигурно.” ) и дали ще чуем връзка в стил „телефон“ с Лейди Гага ( „В момента не е в книгите, но аз не съм против това.“ ). Що се отнася до FENTY, очаквайте парчета да се пускат като дигитални ексклузивни седмични спадове, като първото е „силно и остро“, изпълнено с класически парчета, а следващите ще бъдат „малко по-женствени“.

Това движение по-нататък в индустрията за стил за нашия Анти поп кралицата обаче е по-голяма от дрехите. Ето какво трябваше да каже Риана по отношение на това, че е първата чернокожа жена в нейната позиция и какво означава това за бъдещето на модата като цяло:

„Ще бъдеш черен, където и да отидеш. И не знам дали е жалко или късмет, защото обичам да съм черен. Така че, съжалявам за тези, които не го харесват - това е първото нещо, което виждате, преди дори да чуете гласа ми. Има и други фактори: млад съм. Нов съм в семейството на [LVMH]. Аз съм жена. Тези фактори наистина играят роля, но няма да се извиня за тях и няма да се откажа от това, че съм жена, че съм черна, че нямам мнение. Аз управлявам компания и точно това е, за което дойдох тук. Не знам дали кара хората да се чувстват неудобно или не, но това дори не е моя работа, разбирате ли? Знам, че причината да съм тук не е, че съм черен. Това е заради това, което имам да предложа. Това е, в което са инвестирали. И фактът, че съм черен, е точно това: факт.

-Риана, Списание T

Прочетете цялото FENTY интервю с Риана нататък NYTimes.com , където ще видите още дрехи от линията, както изглежда по-долу:


Изображения: Kristin-Lee Moolman / T: The New York Times Style Magazine