Рапърът, превърнал се в коментатор Tech 9 умира, оставя цялата култура в траур

 техн

Battle Rapper, превърнал се в коментатор, и културната версия на Стивън А. Смит, Tech 9 преминаха през уикенда, оставяйки цялата култура в траур. Един от архитектите на съвременния батъл рап, Tech 9 (чието истинско име е Аким Микенс), започва професионалната си батъл рап кариера като бойно дете в легендарните лиги Lionz Den и Street Arena. Въпреки това беше в Ultimate Rap League (URL), където той се превърна в основен елемент в културата - промени начина, по който хората слушаха рими, като представи хумор, умна игра на думи и интензивност в предаването (както само водещ на Philly може да плюе).

Докато като водещ той беше запомнящ се, цветният му коментар за хитовата платформа Battle Rap, Шампион (заедно с Джей Блак), което демонстрира неговата личност и го направи най-видимия в културата. Със своята крилата фраза „Микровълнова запушалка“, критика без задръжки на битки и битки, той беше несравнима и обичана личност и влиятелен човек. Не е справедливо да ограничи своята изгряваща звезда само до тази платформа в хип-хоп медиите, той можеше да бъде честно легендарен като ветерани културни критици и музикални ентусиасти като Хари Алън, Селуин Хайндс или Алън „Черната котка“ Гордън. Като професионалист, той се чувстваше почти отговорен за съдържанието, за което докладваше, поддържайки способността да предизвиква рапърите от пространство на познатост и отчетност. Той също така беше много щедър, учейки другите за тази форма на изкуството, която толкова обичаше.

Той ще липсва. Той си тръгва, за да скърби за най-близкото си семейство и деца, приятели и цяла култура от фенове, които изпращат своите молитви и съчувствие.Вижте някои от най-легендарните моменти от кариерата му:

Докато Източникът би искал да създаде компилация от най-легендарните му моменти, феновете на YouTube и създателят на съдържание Damnimwild предлагат това в памет.

Norristown (NT) срещу Tech 9 в Street Arena

Midwest Miles Vs. Tech 9 на URL

ДНК срещу Tech 9 на URL

Най-доброто от технологията 9

Bill Collector срещу Tech 9 в UDubb Network

Arsenol срещу Tech 9 (част 1, 2 и 3) на Lionz Den

Това е последната публикация в Шампион на той се появи на, публикувано само часове преди прехода.