Посмъртното EP на Juice WRLD The Party Never Ends е на 90% готово

 Juice WRLD партито никога не свършва

Партито никога не свършва е второто посмъртно издание на Juice WRLD, след неговото Легендите никога не умират албум през 2020 г., който дебютира на върха на Билборд диаграми. Подробности за EP-то, включително списъка с песни и датата на издаване, все още не са обявени.


Вчера, Лил Биби каза чрез Twitter, че първата част от проекта е почти завършена, те просто чакат Травис Скот.

Биби използва Twitter, за да помоли феновете си да помогнат за изпълнението на мисията. Рапърът, който подписа с Juice WRLD към своя лейбъл Grade A Productions, написа в Туитър, „Първата част от албума е готова на 90%, само чакаме @trvisXX да му изпрати спам!“Това съобщение дойде, след като Bibby разкри чрез Twitter, че EP ще има три части.

Благодарение на Lil Bibby, можем да добавим Травис Скот към този A-списък на рапърите. Кой знае какво е забавянето, но се надяваме, че рейджърите могат да се справят и да го направят възможно.

Мениджърът на Juice WRLD, Peter Jideonwo, наскоро направи интервю със стриймъра на Twitch Adin Ross и той каза, че новото EP ще включва песни с Lil Uzi Vert и няколко други артисти от A-списъци.

„Имаме обаждане за излизане на EP Партито никога не свършва “, каза Jideonwo. „Lil Uzi Vert ще бъде там, няколко други големи хора ще бъдат там.“

Въпреки че Juice го няма, музиката му е все още жива, тъй като той е участвал в редица нови песни .

Migos го включи култура III, и той се появи в новия албум на Maroon 5 Джорди . Екипът му наскоро преиздаде и дебютния му албум Сбогом & Добър ден . Което включваше ремикс на „Lucid Dreams“ с Lil Uzi Vert и ново соло парче „734. ” Издаден в чест на третата годишнина на списъка с песни.

Екипът на покойния рапър също наскоро потвърди, че в допълнение към посмъртния албум, HBO ще издаде едновременно документален филм.

Juice WRLD’ може и да е в Рая, почивайки с късните паднали войници на хип-хопа, но партито не е приключило.