Обри О’Дей от Данити Кейн обвинява Доналд Тръмп младши, че я е заплашвал с порно за отмъщение

 Danity Kanes Aubrey ODay обвинява Доналд Тръмп-младши, че я е заплашвал с порно за отмъщение

Връзката на Обри О’Дей и Доналд Тръмп-младши определено беше едно от най-случайните неща, които се появиха в последните заглавия. Но истинското внимание привлича чаят, който певицата разлива.

О’Дей призна, че е имала връзка с Тръмп-младши, след като се появи в Celebrity Apprentice преди около десетилетие. Тя твърди, че са били влюбени и използва социалните медии, за да разкрие предполагаемите семейни тайни на Тръмп.

Преди около няколко седмици Обри туитна: „Дон младши МРАЗИ баща си. -иванка е лесбийка на ниско ниво. -ерик прецака Мис Вселена на масата в стаята за чираци, докато беше със сегашната си съпруга.“ Но тя не беше свършила там.В четвъртък, след като Дони младши обвини „най-високите нива на правителството“ в заговор срещу баща му, тя му отвърна с пляскане, като каза, че е използвал същия метод, за да я накара да млъкне и да я дискредитира.

Bloomberg съобщи, че администрацията на Тръмп е „координирала усилията си да опетни или отмени президентските избори“. Lil Donnie отговори: „Очевидно Блумбърг е спал през последните четири години, когато най-високите нива на правителството са заговорничили срещу надлежно избрания президент на Съединените щати.“

Тогава Обри О’Дей дойде от лявото поле и каза: „Заговорничи срещу? чакай.. това не е ли същото, което направи с мен, когато обсъждаше да имаш флаш устройство с голи снимки и информация за мен, които могат да бъдат пуснати, за да ме накарат да млъкна и дискредитирам, ако е необходимо?“

Не съм сигурен дали Създаване на групата звездата осъзнава, че всъщност е жертва на изнудване, но това все още е погрешно и Доналд младши трябва да понесе последствията за действията си. Но дали wyipipo в тази страна някога се сблъскват с последствия за действията си?

Разберете в следващия епизод на Dragon Ball Z.