Nike определя датата на пускане на пазара на новите маратонки Kyrie 7 на 11 ноември

  Nike определя датата на пускане на пазара на новите маратонки Kyrie 7 на 11 ноември

Сезонът в НБА не е толкова далеч, колкото изглежда. Лигата в момента се стреми към начална дата за Коледа, което означава, че завръщането на Кайри Ървинг идва. Brooklyn Net ще излезе на корта с най-новите си маратонки, Kyrie 7.

Nike разкри новата обувка, подчертавайки кръста на „когато импровизацията срещне майсторството“.

„За нас да бъдем креативни означава да използваме други дисциплини в Nike. Нашите решения като дизайнери трябва да се насочат към технически предимства“, казва старши дизайнерът на обувки на Nike Бен Нетонгкоме, който проектира обувките на Ървинг. „Тези предимства правят тази обувка по-добра от предишната.“Новите маратонки поставят акцент върху новата роля на Ървинг в Нетс, което ще постави нов акцент върху способността му да разпространява. Kyrie 7 също носи повече полезни функции, които ще подпомогнат неговите способности като елитен боравител с топка. Новите маратонки ще помогнат на играчите да контролират как се движат навътре и извън разрезите и разполагат с подметка, която обгръща страните на обувката, за да увеличи максимално сцеплението на повърхността при промяна на посоките.

Създаването е ръководено от Nike NXT Advanced Design Studio, което показва управляваната от данни геометрия, за да подчертае лентите в неговото представяне. Новите маратонки също са по-леки от Kyrie 6, за да се подобри представянето.

Kyrie 7 разполага с артикулиран модул Nike Air Zoom Turbo в предната част на стъпалото и силуета, който включва характерната иконография на Kyrie и имената на майка му и дъщеря му.

Първоначалните цветове включват „Special FX“, който подчертава любовта му към правенето на филми, „Expressions“ за любовта му към изкуството и свободата на изразяване, „Icons of sport“, който поздравява герои от твърда дървесина, и „Soundwave“, който е вдъхновен от Ървинг любов към музиката и как вибрациите влияят върху играта му.

Nike Kyrie 7 ще бъдат налични от 11 ноември на цена от $140. Цветът BK Black излиза на 23 ноември на цена от $130.

Можете да получите допълнителна информация за Kyrie 7 тук .

  HO20 BB Kyrie7 PreHeat SpecialFX Hero 01 естествен 1600
Специален ефект (филм/синьо): Този цвят отдава почит на любовта на Kyrie към правенето на филми и силата му да вдъхне живот на въображението. Този силует е вдъхновен от филмовите техники и естетика и дава знак за някои от най-емблематичните филми в съвременната история. Зелената подметка отразява използването на „зелен екран“, горната част е проектирана със слоеве, подобни на кинематографски филм, подплатата на чорапа дава знак за червения килим, а на петата е логото на златиста филмова камера.
  HO20 BB Kyrie7 PreHeat Soundwave Hero 01 роден 1600
Soundwave (музика / черно и оранжево): Вдъхновен от любовта на Kyrie към музиката и как вибрациите влияят върху играта му. Този жив силует има горна част в тъмен нюанс с вълнообразен модел, който изпъква с ярки, основни цветове. Многоцветната подметка улавя енергията, която може да почувствате, докато гледате любимия си изпълнител на живо на концерт или слушате песен, която ви развълнува, преди да сте разпалени. Ще намерите червена графика, вдъхновена от „звукова вълна“, съчетана с графика на музикална нота, разположена върху ярко жълт ток.
  HO20 BB Kyrie7 PreHeat Expressions Hero 01 естествен 1600
Изрази (изкуство / светло лилаво и синьо): Този цвят е вдъхновен от любовта на Kyrie към изкуството и свободата на артистичното изразяване дава на творците да бъдат себе си. Този силует стои върху розова пастелна подметка, включваща ярка, многоцветна горна част, стилизирана с щрихи на четка, и кафяв език, който препраща към класическо художествено платно. Петата има дизайн с пръски боя и графика на корона, която отдава почит на емблематичния, роден в Бруклин художник нео-експресионист.
  HO20 BB Kyrie7 PreHeat IconsOfSport Hero 01 роден 1600
Икони на спорта (спорт / червено): Любимият баскетболист на Кайри беше неговият баща, Дредерик, но с израстването му списъкът с влиятелни лица на обръч се разрасна и този цвят е вдъхновен от тези звезди. Червената основа на междинната подметка е намигване към най-великия играч на всички времена, докато лилаво-златната горна част и моделът, подобен на мамба на петата, отразяват манталитета на ментора на Kyrie. Нотки на синьо в целия дизайн отдават почит на треньора на Kyrie в колежа. Наличието на светлосиви нюанси е носталгична игра на баскетболните униформи на Ню Джърси от 90-те години, а на петата ще намерите графика на клипборда на треньор, която препраща към емблематичния, печеливш удар на Kyrie от шампионата през 2016 г.
  HO20 BB Kyrie7 BKBlack Hero 01 роден 1600
: Този цвят отпразнува домашния двор на Kyrie в Бруклин, декориран в черно и бяло с ярки цветове, поздравяващи артистични гласове, които са предизвикали креативността на Kyrie. Петата включва графики на слънцето и луната, както и прозорци на логото на слънцето, предавайки баланс във вселената. Имената на майката и дъщерята на Kyrie са издълбани на пръстите на краката. Отгоре надолу, обувката въплъщава дълбочината на това кой е Kyrie като човешко същество, както и като играч.