Nicki Minaj става първата рапърка, надхвърлила 5 милиона копия

 Nicki Minaj

На Ники Минаж успехът по света кара мнозина да вярват, че тя може да бъде една от най-великите рапърки в хип-хоп индустрията. След издаването на първия й сингъл, “Your Love” през 2010 г., Минаж продължава да доминира със своите лирични потоци и мелодии, като в крайна сметка събира огромно количество последователи както от млади момичета, така и от момчета.

Въпреки че не е издавала албум от 2014 г., вероятно Минаж все още остава на върха. Нов триумф може да циментира мястото й в хип-хоп индустрията, постигайки нещо, което много артисти преди нея не са успели да направят.

Родената в Тринидад официално е продала над 5 милиона копия от всеки от студийните си албуми, влизайки в историята като първата изпълнителка, която има такова постижение. С впечатляващ списък с албуми на Розов петък , Розов петък: Роман презареждане , и Розовият отпечатък , светът прие Ники като мощен артист, позволявайки й да издаде над 5 милиона единици за всеки проект по целия свят.Тъй като предстоящият й албум е планиран да излезе в края на годината, няма съмнение, че Ники ще получи още повече постижения. Поздравления, Ники Минаж!