НЕЙНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ: Най-добрите маникюри на знаменитости и как да си ги направите у дома

 нокти2

Нашите нокти вече са най-новият любим аксесоар, който да показваме през лятото. Изключително добре поддържан набор от съвети е точно това, което боговете на glam squad препоръчват, когато сте навън на партито през деня, на полети до екзотични плажове и си правите селфита в социалните медии. Вече една година гледаме незабравимите маникюри на някои от любимите ни артисти в Instagram и се опитваме да разберем с каква комбинация от качулка и клин ще ги удивим всеки ден за подарък. Тъй като пътуванията до салона за нокти бяха малко и далеч назад, трябваше да се научим да овладяваме нашата игра за нокти „Направи си сам“. Екипът за красота на HERSource е тук, за да помогне. Не, не говорим за това да го излъскаме сами, а как можете да получите тези нокти, създадени от техния личен стилист за нокти. Когато бяхме у дома и се опитвахме да измислим прекрасен маникюр, се обърнахме към Тамека Джаксън и нейния екип в Луксозни преси от персонализирани T Nails .

Saweetie на Rodeo Drive

Tameka създаде емблематични визии за всички от Saweetie, Doja Cat и Alicia Keys. Изберете от персонализирани готови стилове (Icy Conditions е нашият любим) с форми, които варират от къс квадрат до дълъг бадем и Xxl Stiletto (все още не беше готова за това),  или можете да работите с нейния екип, за да създадете външния вид на вашите мечти.

Когато бюджетът не изисква персонализиране, ние се обръщаме към Джени Буи, майсторът на ноктите на Cardi B Пирони на 7-ми в Бронкс, Ню Йорк, за да ни снабди с всичко, от което се нуждаем, за да създадем емблематичните изпъкнали нокти на Джени  от кристали с форма на капка, водни трансферни ваденки за нокти до нейния таен кристален гел, за да държи камъните на място. Изящните комплекти за нокти на Джени не разочароват.Разгледайте изпъкналите над горните нокти, носени от някои от любимите ни знаменитости:

Megan Thee Stallion показва чисто нов комплект
Keyshia Ka’oir замръзна на корта

Накрайници от розов захарен памук, създадени от нейния маникюрист Сача