Meek Mill разкрива нов цвят на шапките DreamChasers и разширена линия на LIDS

 ПЕТДЕСЕТ MEEKMILLDREAMC NONLIC RYL QR

Meek Mill се готви за ограничено издание на най-новата си шапка DreamChasers, която ще можете да получите в големите пазарни магазини LIDS и на LIDS.com започва тази събота.

Шапката ще се предлага в ясен кралскосин цвят и ще се предлага в моделите 9Fifty (снапбек) и 59Fifty (вталени). Преди това шапките на DreamChasers бяха налични само като 9Fifty, но като съсобственик и творчески директор на LIDS, Мийк реши да разшири линията.

„Феновете ми поискаха повече цветове и опции на LIDS извън снимките“, каза Мил. „Слушах отзивите и се радвам, че можем да донесем линията Royal Blue шапки на масите – както като резервна, така и като монтирана. Искаме да изведем играта с шапки на следващото ниво.“Последното пуснато издание на шапката DreamChasers беше в червен цвят и беше разпродадено за дни. Процент от приходите от този спад, подобно на последния, ще отидат към REFORM Alliance, който напредва в реформата на наказателното правосъдие и има за цел да изкорени законите и политиките, които не са в сила, които увековечават несправедливостта в Съединените щати. Мийк е съосновател на организацията заедно с Майкъл Рубин, Шон “JAY-Z” Картър, Робърт Крафт, Робърт Ф. Смит, Клара У Цай, Лора Арнолд, Майкъл Новограц и Даниел С. Льоб.

Мийк обяви инвестицията си в LIDS през юни 2019 г. с цел да използва връзките си в музикалната индустрия за разширяване на марката.

Можете да видите новата лимитирана шапка DreamChasers по-долу.