Meek Mill издава „Mandela Freestyle“ в чест на получаването на наградата Changemaker на Нелсън Мандела

 Meek Mill обвинява Wack 100 в контрол, влияние'Younger Gangs he Need Protection From'

Фили рапър и социален активист Мийк Мил получи наградата за промяна на Нелсън Мандела, отличие, присъждано на лидери, които продължават наследството на Мандела за мир и социална справедливост. Представен от PTTOW! (Планирайте да поемете света) , общност само с покана за изпълнителни директори, главни маркетингови директори и икони, художникът получи наградата за работата си с REFORM Alliance.

Мийк Мил служи като съпредседател на организацията, заедно с партньора на Филаделфия 76ерс Майкъл Рубин. Под тяхно ръководство организацията работи за постигане на законодателни победи по инициативи за социална справедливост в няколко щата, включително Мичиган, Вирджиния, Джорджия и Мисисипи.

 Екранна снимка 2021 08 16 в 1.25.55 сутринта

„Благословии.. Получих „хуманитарната награда на Нелсън Мандела“ Благодаря ви, Рип на великия Нелсън Мандела. Не съм израснал с топка, имах смит и уестърн*, защото там, откъдето съм, е много трудно да навършиш 27 #оцелели @pttow написа Мийк Мил.В чест на постижението, Мийк пусна видео към новото си парче “Mandela Freestyle” в петък. Фрагмент от презентацията в четвъртък служи като начало на новото видео на Meek. Гласът зад кадър казва: „Наградата за промяна на Нелсън Мандела отличава хора, които продължават наследството на г-н Мандела в един от следните ключови стълбове – социално равенство чрез активизъм, изграждане на общност и нация, защита и образование на деца и младежи. Така че днес ние почитаме Робърт „Мийк Мил“ Уилямс за продължаване на наследството на президента Мандела.“

Гледайте официалното видео по-долу.