Latto привидно се съгласява с Omeretta относно това, че родният град не е отделен от Атланта

 Феновете реагират на услугите за стрийминг, отразяващи Mulatto's Name Change

25-годишната жителка на Атланта, Омерета Великата, предизвика огромен дебат тази седмица след издаването на нейния сингъл „Sorry Not Sorry“, където рапърът плюе кои градове са отгледани в Атланта и кои не. Разговорът започна в социалните медии, когато много потребители на социални медии дойдоха да защитят родния си град и дори хвърлиха имена на някои знаменитости в разговора, които твърдят, че са от столицата на Джорджия.

College Park не е Атланта / Lithonia не е Атланта / Clayco не е Атланта / Decatur не е Атланта / Gwinnett не е Атланта / Roswell не е Атланта / Forest park не е Атланта / Lilburn не е Атланта ”, казва Омерета над припева.

Едно име на знаменитост, което беше споменато в разговора, беше Latto, която твърди, че е кралицата на суфа, чупи билбордове и в момента е на турне, рапърът е от Clayco, което Omeretta смята, че не е в Атланта.Въпреки че мнозина предположиха, че „Кралицата на суфа“ ще се почувства обидена от изявлението, изглежда, че Лато всъщност е съгласен с баровете на Омерета. 23-годишният роден в Clayco публикува видео в TikTok с надпис  „Clay Co ishnot Alanna“, над звук от смях. Фен коментира, питайки дали дискусията е толкова сериозна, а Лато каза, че всичко са шеги.

„Не е голяма работа, хаха“, написа тя. „Клей Ко е югът, ние не градът, тя каза истината.“

Други знаменитости също се включват в разговора, тъй като Кралят на Юга, TIP, публикува карта на Георги на страницата си в Instagram с надпис „С уважение…. Само глупаците оспорват фактите. #До когото може да се отнася.“

Разгледахте ли новия сингъл на Omeretta? Вижте видеото по-долу.