Лари Хувър младши говори за мислите на баща си за Кание Уест и благотворителния концерт на Дрейк

 maxresdefault 3

Ние сме на няколко дни от Безплатен благотворителен концерт на Лари Хувър което се смята за най-голямото събитие на годината. Двамата рапъри официално се разделиха миналия месец в опит да помогнат за освобождаването на Лари Хувър. Йе стана гласен за лишаването от свобода на Хувър по време на посещението му в Белия дом и пренесе усилията си в последното си творчество, DONDA.

Според HotnewHipHop Лари Хувър младши застана заедно с Йе по време на последните му интервюта. Той обаче се присъедини наскоро шоуто Drea O сам, където сподели мислите си за бенефисното шоу, както и тези на баща си. Той аплодира Дрейк и Кание за това, че се събраха, но обясни, че баща му има резерви относно събитието. Съобщава се, че Лари Хувър-старши е „загрижен“, защото не може да предвиди как това в крайна сметка ще се отрази на него или неговия случай.

„Да, той е наясно с това и трябва да се тревожи, защото не знае как това може да му се отрази“, каза Хувър младши. „Той се притеснява, че това може да му се отрази негативно, защото показва влиянието му, но влиянието му е положително. Тъй като той е влиятелна личност, това просто няма да изчезне.„Не мислех, че ще се случи, но беше възможно, но не и вероятно.“

Съобщава се, че благотворителното шоу ще бъде излъчено в избрани IMAX кина, въпреки че информацията все още не е потвърдена за това.