Крис Уебър за чичо Дрю, работата с Nas и съденето по време на Fab 5 Era (PT 2)

  DgzgZxUcAArVjo

Ето част 2 от моя ексклузивен чат с шампиона на звездите на НБА и звездата от хитовия филм ЧИЧО ДРУ — Крис Уебър. Продължаваме разговора си с него, отваряйки за това защо не е толкова бърз да осъди днешното поколение, след като е бил съден от връстниците си по време на времето си с легендарния Fab 5, забавлението на снимачната площадка на новата му звездна роля и какво е било да продуцираш записи за един от най-великите рапъри на всички времена.

Кой е един от любимите ти спомени от работата с Nas?

Уау, бих казал, че като цяло любимият ми спомен е просто да мога да кажа, че трябва да гледам как работи хип-хоп гений…  знаете какви са тези късни нощи… като колко невдъхновяващо може да бъде в 3 часа през нощта сутрин, ти си уморен, но ритъмът свири вече пет часа. Но да седя там и да го гледам как пише рима... това е невероятно. Не знаете какво си мисли той, той не се движи или нещо друго, той просто се взира, седи там и гледа право напред... Не мога да лъжа, най-голямата част за мен беше да седя там в присъствието на величие. Знаете ли, че за мен би било като кой е най-добрият момент да седя в студиото с Боб Марли? Или Стиви Уондър? Мисля, че е просто да попивам всичко... просто да го гледам как започва нещо и го завършва и създава класиката, това е лудост за мен.Ако трябва да изберете един артист, който да продуцирате за днес, кой би бил той?

Един от днешните артисти днес, което означава... млад художник?

Или някой, на когото се възхищавате, който все още прави музика днес.

Бих казал, че харесвам много артисти, но съм по-възрастен… вероятно трябва да е някой, който е бил наоколо от малко време. Знам, че 2 Chainz и Drake не са млади артисти, но бих ги казал. Определено трябва да спомена някой като J. Cole или Kendrick Lemar,  те също биха били глупаци за продуциране.

DMC от групата Run DMC наскоро направи коментар, в който каза, че „няма баланс в хип-хопа“ и трябва да се направи промяна. Какво е вашето мнение за днешния хип-хоп?

Хип-хопът е това, което винаги е бил. Прекрасно е, любов е... Обичам хип-хопа. Когато хората съдят за хип-хопа, мисля, че те съдят за бизнеса на хип-хопа и това е различно, така че мисля, че трябва да има разнообразие,  може би не е толкова много разнообразие, както когато израснах,  не знам кой е виновен, че пада върху. Навремето можех да слушам Big Daddy Kane, Public Enemy, X-Clan  и MC Lyte… Не знам дали сега има такъв тип разнообразие. Ако това беше проблем в баскетбола, слушах играчите, защото те са в него и там изразяват това, което чувстват… и като фен… може би не мога да го разбера. Мисля, че е готино, ако просто получавате различни съобщения, но мисля, че също така е важно кого избирате да слушате. Можете да излезете и да намерите J.Cole и други рапъри, които говорят разни неща. Също така трябва да кажа, че съм по-възрастен и когато бях по-млад във Fab Five, по-възрастните глави не уважаваха това, което правим и много от тях го приеха като неуважение заради начина, по който го правехме. Те просто не го разбраха. така че никога не искам да бъда прекалено осъдителен към младите глави, защото може да е нещо, през което преминават, което аз не разбирам. Това е труден баланс.

Снимка от първи поглед на (отляво надясно): Чичо Дрю (Кайри Ървинг), Светлини (Реджи Милър), Ботуши (Нейт Робинсън), Големия приятел (Шакил О'Нийл), Дакс (Лил Рел Хоуъри), Проповедник (Крис Уебър) , Мая (Ерика Аш) и Бети Лу (Лиза Лесли) в UNCLE DREW, издание на Summit Entertainment, продуцирано от Temple Hill в сътрудничество с Creators League Studios на PepsiCo, което ще излезе по кината на 29 юни 2018 г.

Някакви забавни истории, които можете да споделите от снимачната площадка на снимките на UNCLE DREW?

Сигурно понякога беше разочароващо за нашия директор, защото се забавлявахме толкова много! Имам предвид Кортни, както знаете как е! Филмовият бизнес е различен от хип-хопа и спорта, като има предвид, че трябва да бъдем професионалисти и може би да останем по средата и да си говорим между дългите почивки. Този глупак Нейт Робинсън вади раница, в която има високоговорители, и след това започва да пуска музика...и какво мислите, че ще се случи? Всички на корта… всички започват да танцуват и беше просто забавно, защото е четири сутринта и след 10 минути ще им кажете „Екшън!“ и те трябва да се събудят, а е студено и да ни накарат да се напълним? Така че беше добре да имаме тази връзка на всеки 15 минути. Нейт Робинсън извеждаше някои говорители и ние започвахме да танцуваме, така че сега можете да успокоите всички, преди да трябва да отидем да вземем и факта, че Лил Рел и Ник Крол... те бяха толкова смешно, че винаги, когато бяхме в сцената с тях, трябваше да си говоря постоянно и да се концентрирам, „Не ги слушайте… просто почувствайте кога са готови, защото ако ги слушате, те ще кажат нещо различно и ще бъде смешно и ще се смееш и ще объркаш сцената.“  И така да бъда с тези двамата също беше наистина забавно, като цяло беше страхотно изживяване и се радвах да бъда част от него.

UNCLE DREW 4K Ultra HD Combo Pack, Blu-ray™ Combo Pack и DVD вече са на пазара!

уебсайт: www.lionsateathome.com/uncle-drew Фейсбук: https://www.facebook.com/UncleDrewFilm/ Instagram: @uncledrewfilm Twitter: @UncleDrewFilm #ЧичоДрюФелисити казва „Благодаря!“ за лимитираната си чанта за преса UNCLE DREW, пълна с баскетболна топка Uncle Drew!