Kodak Black демонстрира нов Bling с вратовръзки на Тръмп

 Kodak Black

По-малко от месец след като беше помилван от бившия президент Тръмп, рапърът Kodak Black демонстрира известна любов към поляризиращия бивш политик с поразително бижу.

В интервю с Fat Joe в неговия Instagram Kodak Black се появи с адвоката си Брад Коен, за да говори за процеса на помилване. Когато Дебелият Джо попита Кодак дали смята, че ще получи помилване, Кодак отговори, че „всичко се разви както трябваше“, дори когато Коен се намеси, че има съмнения относно възможността за помилване.

Kodak описа някои от собствените си лични страхове и съмнения относно собственото си правно бъдеще, преди да каже, че „всичко [е] Gucci“ малко преди да покаже инкрустиран с диаманти пръстен, който е гравиран с думата „Trump Ties“ от едната страна, неговата „дата на еманципация“ (дата на помилване) от другата страна и нещо, което изглежда като орел отгореЩо се отнася до бъдещето на рапъра? В допълнение към работата по нова музика, Коен говори накратко за факта, че той и Kodak са заинтересовани да продължат работата си по реформа на затворите - с политици от двете страни на пътеката.