Кийт Робинсън говори за роля в биографичния филм за Тупак, сингъл „Love Somebody“, #OscarsSoWhite и други

  Доказателства за фотография на Кийт Робинсън Джой Пиърсън

Кийт Робинсън има най-добрата година.

След пеене като Си Си Уайт заедно Момичета мечта' Бионсе , Дженифър Хъдсън и Аника Нони Роуз Преди 10 години той пренася таланта си Тупак е дългоочаквано Бени Бум режисиран биографичен филм, Всички гледат към мен , като първия мениджър на покойната легенда и основател на TNT, Атрон Грегъри. От актьорство през писане на песни до музика, 40-годишният, който за първи път изигра Зеления рейнджър в телевизионния сериал Power Rangers: Светлоскоростно спасяване , е на високо ниво, подклаждайки стремежа му към суперзвезда.

Роденият в Кентъки не е аматьорски певец и последният му сингъл „Love Somebody“ доказва безупречните му вокали и опитен талант. Привличайки интереса на сърцето му с начален фалцет, the Качвай се актьор съблазнява на песента, тийзър към новия му албум, Любовен епизод , предстои за пролетно издание.Ние настигнахме актьора, докато той говореше какво могат да очакват феновете от биографичния филм на „Pac“, какво мисли за Бойкот на Оскар и още.

Източникът: Поздравления за ролята ви в биографичния филм за Тупак, All Eyez on Me .

Кийт Робинсън : Допинг е! Това е класическа тема и се надявам, че филмът може да отдаде справедливост на [историята му]. Наистина съм щастлив от вълнението около него, просто съм щастлив да бъда част от него.

  Кийт%20Робинсън4

Как се подготвяш за героя си?

Просто наистина проучвах човека. Той всъщност все още живее и диша. Той имаше уникална връзка с ‘Pac, доколкото беше неговият глас на разума и управлението в ранните му дни, когато беше с Digital Underground, преди Death Row. Опитвам се да пренеса същността му на екрана, за да могат хората да разберат каква роля е изиграл с легендата.

Какво да очакваме, когато видим Всички гледат към мен ?

Можете да очаквате да научите някои неща за него, общи неща, които не сте знаели, като неща зад кулисите, които моят герой знае много. Можете да очаквате да ви изплашат, защото актьорът ( Деметриус Шип, младши ) много прилича на него! Когато говоря с него на снимачната площадка, понякога те побиват тръпки от определени неща, които прави. Той наистина връща духа на Пак.

И голяма част от главния актьорски състав има някаква индиректна връзка с „Pac. Бащата на [Shipp] продуцира последната песен на Pac преди да умре, „Toss it Up.” И така, той беше в студиото с „Пак и онези момчета като малко дете, така че иронията да го играе във филм години по-късно!

Обядвах с Афени [ Шакур ] Преди 22 години, когато тя живееше в Атланта, когато „Пак беше затворен в остров Рикърс; моята група и аз я изведохме на обяд. Така че всички ние имаме своя собствена история на Пак, така че да мога да разкажа неговата история е чест.

Коя е любимата ви песен на Pac?

Човече, има толкова много, „Ambitionz Az A Ridah“ е глупава, харесвам „I Ain’t Mad at You“, „Dear Mama“ е класика и списъкът продължава и продължава. Аз съм просто голям фен на Pac – той имаше толкова много слоеве, че е някак нечестно да избера една песен.

  FB_IMG_1454729731499

Вие сте човек с много таланти; ти играеш, пееш и пишеш. Кое дойде първо?

Музиката беше на първо място. Пял съм през целия си живот, откакто се помня, бях в певчески групи в гимназията и колежа. Причината, поради която се преместих в Ел Ей, беше да се занимавам с музика, а това с актьорството се случи случайно. Пеенето определено е първата ми любов, но съм фокусиран върху актьорството и музиката, но всичко започва и свършва с музиката.

Имате ли нов албум, който излиза през пролетта?

Да, албумът се казва Любовен епизод . Вълнувам се хората да ме чуят в моята цялост. Много хора ме познават като актьор, някои ме познават като певец, но този албум ще ми позволи да направя пълен кръг за мнозина.

Говорите много за любовта, кое е най-лудото нещо, което някога сте правили за любовта?

Спомням си, че веднъж срещнах едно момиче и изгубихме връзка и прегледах целия телефонен указател в търсене на нея. Това беше още в гимназията. Ходих в гимназия в Аугуста, Джорджия и телефонният указател не беше толкова голям, но беше достатъчно голям!

Как изглежда любовният ви живот сега?

Любовният ми живот сега е доста добър. Виждам се с някого, обичам някого. Това е доста стабилно. Но в момента съм съсредоточен върху кариерата си, върху проектите си и всички тези творчески идеи в главата си, така че с когото и да съм, трябва да разберат къде съм с това, защото съм на мисия. Аз съм между двама любовници: моя истински и моя концерт!

Какво е мнението ви за някои чернокожи холивудски актьори, които бойкотират Оскарите? Смятате ли, че бойкотът е ефективен в дългосрочен план?

Знаеш ли какво? Чувствам, че вече правим разлика от факта, че ми задавате въпроса, защото дискусиите започват. Стаята вече е отворена. Мисля, че хората говорят за това и го превръщат в по-голям проблем.

Най-добрият начин да ги постигнете колективно е да подкрепите чернокожи филми. Мисля, че след като получим повече мултикултурни етнически гласоподаватели в Борда на Академията и се правят повече филми и ние подкрепим тези филми, [промяната ще се случи.] Но това няма да стане за една нощ.

Просто аз бях на Оскарите и това е толкова голяма вечер и еталон за кариерата ви, някак си виждам как някои от поканените артисти може да са в неопределеност, защото не знаете кога ще получите обратно. Така че им съчувствам, но в същото време смятам, че е за по-голямо добро, така че трябва да го приемеш.

Какво друго да очакваме от вас тази година?

Имам ново телевизионно предаване, наречено Светци и грешници на Bounce TV. Току-що приключихме и първият епизод се излъчва на 6 март. Действието се провежда в църква, но е повече за хората в църквата. Аз съм загадъчно убийство, вярвате или не.

Саундтракът също е невероятен; аз съм там, Кели Прайс, Дейтрик Хадън , Моника , Биг Боа . Имам дует с Ерика Кембъл от Мери Мери там . Вълнувам се хората да го проверят.

Имаш много неща!

Така ми харесва. Обичам да съм зает!