Kanye West не хареса текста на Chance The Grammy на рапъра в „Ultralight Beam“

 Kanye West Didnt Like Chance The Rappers Grammy Lyric In Ultralight Beam

Присъствието на рапъра Chance в „Ultralight Beam“ на Kanye West наистина привлече ухото на много любители на популярната музика, но Chance наскоро разкри в интервю с Brenton Blanchet за Академия за звукозапис че Йе наистина не харесваше някои от текстовете му, като единият беше негова препратка към Грами.

Шанс говори с Бланшет за силата на езика. Чанс вярваше, че ако продължи да рапира за хубави неща, те ще се сбъднат. „Ако продължа да рапирам така и просто казвам, че ще се случи дяволите, това просто ще се случи.“ И започна да се случва“,  каза той, обяснявайки вдъхновението си зад изричането на репликата.

Kanye не искаше той да казва това в тази песен и той вървеше напред-назад с него. Шанс в крайна сметка успя да запази линията си в песента. Въпреки различията си и двамата създадоха красиво изкуство заедно.The Книжка за оцветяване рапърът също така разкри, че Кание Уест го е вдъхновил да започне да рапира, така че функцията е била голяма работа за него. Кой беше любимият ви текст на „Ultralight Beam“.