Kanye избягва зареждането на батерията, за да удари фен

 Екранна снимка 2022 08 23 в 16.57.28

Кание имаше тежки отношения с феновете си и папараците. Той е известен с това, че неведнъж е слагал ръце на папараци. По-рано тази година обаче се появи видео на Kanye, за което се твърди, че удря един от феновете си.

Въпреки че видеото не показва как Ye атакува мъжа, Ye е видимо ядосан и крещи, докато мъж е на земята, покривайки лицето си. Човекът, който записа видеото, дори попита дали някой ще извика ченгетата за Kanye.

Въпреки това Kanye няма да бъде обвинен в нападение за инцидента. Градската прокуратура на Лос Анджелис потвърди пред TMZ, че по същество не разполагат с доказателства, за да повдигнат обвинение срещу Kanye.„След задълбочен и внимателен преглед на всички доказателства, нашият офис отказва да подаде жалба въз основа на липсата на разумна вероятност за присъда“, каза представител на новинарското издание.

Случаят беше разследван като престъпление и Йе можеше да получи до 6 месеца затвор, ако беше осъден.

По-късно Кание говори за инцидента в интервю с основателя на Hollywood Unlocked Джейсън Лий. Уест каза, че фенът, когото е нападнал, е искал да вземе автограф от него, за да може да го продаде.

„Така че сега братовчедите ми се връщат и не са го направили. Така че в крайна сметка се скарах с човека, който искаше да спечели пари от моите автографи, тогава братовчедка ми се намеси и тя ми говори. Казвам: „Дай ми малко въздух. Махни се от мен.“ Тя не поема отговорност за факта, че не е направила това, което е трябвало да направи, и това добави към мен настроението, в което бях като „Няма да допусна това“, ” Ти каза.