Кание Уест ще участва за премиерата на сезона на „Saturday Night Live“.

 Кание Уест да изпълнява за'Saturday Night Live' Season Premiere

Кание Уест е планирано да се присъедини към актьора Адам Драйвър като музикален гост за премиерата на сезон 44 на Събота вечер на живо . NBC направи съобщението в понеделник по традиционен SNL начин, в Twitter.

Декларацията идва като SNL Майкъл Че и Колин Джост планират да бъдат домакини на наградите Еми за тази година. Дуото „Weekend Update“, заедно с Kent Sublette, също наскоро подновиха своите сделки, за да се върнат като съглавни сценаристи на сезон 44.

SNL получи 21 селекции за Еми тази година, като шоуто официално спечели седем от тези на Еми за креативни изкуства преди уикенда. Една от тези победи отиде при Тифани Хадиш, която спечели честта след като беше домакин на шоуто през ноември. Дейв Чапел спечели подобна чест година по-рано, за да има главния следизборен епизод през 2016 г.

Дебютът на сезон 44 ще бъде излъчен по NBC на 29 септември от 23:30 ч. ET/PT.

SNL видя огромно наводнение в рейтингите си за двата сезона, благодарение в не малка степен на последователното подигравка на сериала с Белия дом на Тръмп. Сезон 43 откри средната стойност от 9,4 милиона зрители за всяка сцена в оценките на Nielsen Live+7, което го прави най-гледаният сезон от 1995 г. насам. Сезон 41 откри средната стойност от 11 милиона.