Кание Уест казва, че Ким Кардашиян го е обвинила, че й е „ударил“

 kanye west yeezy x streetwear

Кание Уест изложи своите родителски и разводни борби с Ким Кардашиян на пълен показ този уикенд, като направи екранна снимка и качи множество текстове в Instagram. В една от последните публикации Йе разкри на неизвестно лице, че „Ким ме обвини, че съм я ударил“.

През целия уикенд Кание сподели допълнителни съобщения, включително един от братовчедите на Ким, който се свърза с него в опит да осигури чифт Yeezys за сина си. Вие също бихте разпитали, че Ким Кардашиян позволява на 8-годишната им дъщеря Норт да бъде в Tik Tok. Този момент получи остър отговор от Кардашиян.

„Правя всичко по силите си, за да защитя дъщеря ни, като същевременно й позволявам да изрази своята креативност в средата, която желае, с надзор от възрастен – защото това й носи щастие“, написа Кардашиян.

Ким К също би заявил, че Северът на Tik Tok не може да причини почти толкова вреда, колкото Кание в своите изказвания и обръщения в социалните медии. Тя също така нарича себе си „основен доставчик и болногледач“ на техните деца.

Можете да видите допълнителни съобщения по-долу.