Кание Уест губи чанта от 8 милиона долара, тъй като не се представя на Coachella

 Италианска сватба на Кание Уест

Кание Уест реши да не бъде домакин на наградите Грами, оставяйки празнота на организаторите. С решението си YE се отдалечава от $8 милиона заплата.

TMZ предостави още една актуализация за решението на YE и разкри 8 милиона долара, които трябваше да му бъдат платени за изпълненията на 17 април и 24 април. Освен това YE имаше такса за продукция от 500 000 долара.

Остават по-малко от две седмици преди да бъде готов за сцената, Кание Уест се оттегли от Coachella. В отговор организаторите на Coachella разкриват, че нямат представа, че YE ще се оттеглят, но заявяват, че не са разстроени.Според TMZ , планиращите Coachella не са намерили заместител на създателя на DONDA, но също така не изпитват гняв към решението на West да се откаже. Вместо това организаторите изразиха, че искат YE да се подобри.

В луд обрат на сюжета организаторите на Coachella разбраха, че YE се оттегля чрез TMZ като широката публика. Официална причина за оттеглянето на YE не беше посочена.

Kanye West трябваше да се присъедини към Billie Eilish и Harry STyles като хедлайнери.

TMZ отбелязва, че Травис Скот е трябвало да се присъедини към Ye на сцената по време на представлението, което също се смята, че ще бъде отменено.

Травис Скот трябваше да участва във фестивала през 2022 г., но беше изтеглен след Трагедия в астросвета отне живота на 10 души и рани над 300 други.