Jeezy казва, че Gucci Mane е отказал поканата на VERZUZ

 дяволите

Jeezy a.k.a. Pastor Young пусна редица съобщения рано сутринта в понеделник (8 ноември). Рапърът ATL се отби в The Breakfast Club Morning Show, за да говори за своя албум, нов подкаст, предстоящата битка на VERZUZ с T.I. и много други.

През 2008 г. Jeezy изостави изключителен проект в своята дискография, озаглавен: Рецесията . Албумът включва открояващи се парчета като „Put On“ с Kanye West и ода за президентската победа на президента Обама през 2008 г. с „My President“. Сега той се подготвя за продължението му, Рецесията 2 в петък (20 ноември).

Заедно с албума той обяви новия си подкаст в партньорство с The Black Podcast Network на Charlamagne Da God по IHeart Radio. В момента е наличен първият епизод с участието на известния автор и мотивационен лектор Тони Робинс.По време на интервюто Jeezy обсъди предстоящата си битка VERZUZ с колегата си от ATLien T.I. Jeezy каза, че първоначално е казал на Swizz Beatz да попита Gucci Mane. Като се има предвид тяхната променлива история, съобщението би предизвикало мания в социалните медии. Gucci почтително отказа според Jizzle.

По-късно Swizz върна обаждането, за да съобщи, че T.I. има желание да участва. И двамата местни жители на ATL са създали някои от най-добрата музика, идваща от Юга през ерата на 2000-те. Дългоочакваната битка е насрочена за четвъртък, ноември.