ИЗТОЧНИК СПОРТ: Съобщава се, че няколко отбора се опитват да привлекат Дешон Уотсън преди крайния срок за търговия на NFL

 Краен срок за търговия с Дешон Уотсън

С наближаването на крайния срок за търговия на NFL, нарастват и въпросите относно попадането на Дешон Уотсън в нова ситуация. Иън Рапопорт от NFL Media съобщи в неделя, че има няколко отбора, които се интересуват от търговия за Уотсън. Сред тях са Делфините, Каролина Пантърс, Денвър Бронкос и Филаделфия Ийгълс. Рапопорт също отбеляза, че Уотсън вероятно ще остане в правото си да играе - както е сега - дори ако бъде разменен от Хюстън Тексас.

Тексасците по същество пуснаха Уотсън в платен отпуск. Всяка седмица той имаше здрава драскотина и е ясно, че няма да играе за отбора през 2021 г. Уотсън е изправен пред 22 обвинения в сексуално насилие , мнозина се чудят какво точно ще направи НФЛ с Уотсън. Откакто сезонът започна, няма информация от офиса на лигата.НФЛ чака голямо жури, за да реши дали Уотсън ще бъде съден за сексуално насилие. Той е съден от 22 жени и 10 жени са подали наказателни жалби. Уотсън може да бъде отстранен, дори ако не е обвинен.

Авторът на Houston Chronicle е уволнен заради забележки по адрес на обвинителите на Дешон Уотсън.

В този момент, играе или не играе, Уотсън остава гореща стока за няколко отбора от NFL, които търсят франчайз куотърбек. Ще бъде ли избран преди крайния срок за търговия?

Споделете вашите мисли с нас на социална медия .