ИЗТОЧНИК СПОРТ: Master P навлиза в бизнеса с борба, като придобива House of Glory

 и ETIENNE LAURENT/EPA-EFE/Shutterstock

Светът на професионалния кеч е пълен с вълнуващи събития и движения. Сега имаме още едно събитие за докладване, защото Master P участва в играта по борба.

Master P е закупил House Of Glory wrestling. Рапърът беше много щастлив да обсъди това съобщение и да говори за своя „нов начин на живот на елита“. Това е много интересен избор на думи.

Ще трябва да видим какво може да направи Master P с HOG, докато обединява хип-хопа и професионалния кеч. Master P има много неща в процес на подготовка, за да покаже, че той все още е магнат, който работи върху развитието на своята империя.

Той казва, че Vince McMahon е в беда, защото това ще бъде съвсем различна лига. Ние сме заинтригувани.

Компанията също има малко престиж за това, като включи хора като The Hardy Boyz и Ricochet от WWE, както и AEW’s Young Bucks, Lucha Bros и Ortiz & Santana.

„Нашият нов начин на живот на елитното и богато телевизионно шоу се нарича „Семейните съкровища на Милър“ и ние правим история, като пренасяме хип-хопа в борбата“, написа той също в Instagram. „Ние не притежаваме NFL, NBA или MLB, но притежаваме House of Glory, известен още като „HOG“. Присъединете се към движението

Следващото събитие на House of Glory ще бъде на 16 ноември в Куинс, Ню Йорк, озаглавено „Без ограничение“. Заглавието на събитието изглежда подходящо, тъй като звукозаписната компания на Master P е „No Limit Records“