ИЗТОЧНИК СПОРТ: Дреймънд Грийн се извини на Уориърс след физическа свада с Джордан Пул на тренировка

 i John G Perfumes/EPA-EFE/Shutterstock

Голдън Стейт Уориърс планират дисциплинарни мерки срещу звездния нападател Дреймънд Грийн. Според Шамс Чарания и Атлетик , Дреймънд удари съотборника си Джордан Пуул по време на тренировка на тренировъчния лагер в сряда.

Докладите твърдят, че Грийн и Пуул са били в словесна битка по време на тренировката, която включва известно блъскане. По време на събитието Грийн замахна и влезе в контакт с Пул. Тренировката беше прекратена, а нервите на отбора бяха „уредени“ в зоната на съблекалнята. Съобщава се, че Пул не е пострадал от инцидента и е завършил тренировката си, преди да напусне тренировката.

Съобщава се, че Пул и Грийн редовно влизат в спорове, но в сряда се смяташе, че границата е премината.В четвъртък генералният мениджър на Уориърс Боб Майерс заяви, че Грийн се е извинил на отбора за спора.

„Това е НБА. Това е професионален спорт. Тези неща се случват“, каза Майърс. „Никой не го харесва. Не го одобряваме, но се случи. Дреймънд се извини на екипа тази сутрин. Джордан беше в стаята... що се отнася до отстраняването или наказанието, ние ще се справим с това вътрешно.'

Не се очаква Дреймънд да пропусне мачове в резултат на инцидента. Уориърс трябва да започнат защитата на титлата си в четвъртък, 18 октомври, срещу Лос Анджелис Лейкърс.