Хулио Фолио се хвали с огнестрелна рана в Instagram, след като твърди, че е избегнал 100 изстрела

 глупак 1000x563 1

Хулио Фулио е известен с насилие с огнестрелно оръжие в родния си град Джаксънвил, Флорида, и наскоро трябваше да се справи с това онзи ден, когато неговите „оператори“ се опитаха да го убият. В неделя (7 ноември) Хулио използва своята история в Instagram, за да уведоми феновете за ситуацията, в която се намира и как не може да бъде изваден.

В публикацията, споделена в неговата история, Хулио Фулио показва раната, която е получил на глезена си, след като е бил ожулен от куршум при предполагаемата престрелка. Той също така дава на феновете перфектна гледка към незаредения пистолет, който е използвал, за да стреля по човека.

„На treyd получих право в слайдове, изпразних целия си клип, момчета, глупости, не съм мъртъв, така че спрете да се лъжете за интернет“, написа Foolio в своята след изтрита Instagram история.“22-годишният рапър се завърна с друг IG Story, твърдейки, че врагът му е изстрелял най-малко 100 куршума срещу него, като всеки не е пропуснал целта си. По-късно той твърди, че оцеляването му е резултат от вуду и черна магия.

Няма публична информация кой е стрелял по Хулио Фолио, но феновете не са съгласни с това как той е изложил бизнеса си в социалните медии и се е самоинкриминирал толкова свободно. Няколко души критикуваха новото поколение, че иска да рекламира всяка секунда от деня си, за да може светът да го види в секцията за коментари на SayCheeseTV раздел за коментари на тяхната публикация за инцидента.