Хали Бейли прави опит за вирусна песен на TikTok „Hrs and Hrs“.

 Хали Бейли Часове и Часове

Хали Бейли дава шанс на вирусната песен на TikTok „Hrs and Hrs“ от Muni Long.

Клои и Хали Бейли са в шоубизнеса от доста време. Двете талантливи сестри започнаха да си създават име, след като публикуваха различни видеоклипове с пеене в Youtube.

От YouTube до големия екран, сестрите добавят нова дефиниция към уважението към името си, тъй като вече могат да бъдат видени във филми, телевизионни предавания, да издават албуми и да стават протежета на Бионсе.Напоследък сестрите показват своите таланти поотделно, тъй като Клоуи Бейли благослови наградите VMA за 2021 г. с изпълнение на сингъла си „Have Mercy“, а Холи Бейли наскоро завърши версията на живо на „Малката русалка“ на Дисни.

Преди Chloe да издаде свой собствен сингъл, феновете молеха звездата за солова музика, докато тя пускаше кавъри на песни в своя Instagram, където демонстрира гласа си.

Изглежда, че Хали Бейли също демонстрира таланта си, след като вчера влезе в социалните си медии, за да публикува кавър на нейното пеене на вирусна песен на TikTok, „Hrs and Hrs“ от Muni Long .

Въпреки че някои потребители на социалните медии смятаха, че Хале е изящно направила кавъра на песента, други критикуваха певицата, предлагайки вместо това тя да намери песен, която пасва на нейния глас.

Хале по-късно се обърна към спора, като каза, че харесва песента, но „я я изпя една октава по-високо, защото е твърде ниска за мен!“ заяви тя. „Лол моите сопрани могат да се свържат.“

Вижте видеото на Хали Бейли, която се занимава с „Hrs and Hrs“.

Какво мислиш ?