[ГЛЕДАЙТЕ] Първи тийзър на „Малката русалка“ с участието на Хали Бейли

 хали бейли русалка

Disney Pictures пусна първия си поглед към екшъна на живо Малката русалка . Тийзър трейлър за римейка беше представен на D23 Expo на Disney в петък.

Той включва красиви подводни снимки на Хали Бейли с участието на Ариел, пееща част от емблематичната песен „Part of Your World“.

Бейли каза, че в петък за първи път е видяла кадри от филма.„Бъдейки малко момиченце, плуващо в басейна, представяйки си, че съм русалка, никога не съм си представяла, че това ще оживее“, избликна тя на сцената. „Трите дни на снимките на „Част от твоя свят“ бяха най-красивото преживяване в живота ми.“ Бейли продължи: „..Усещайки всички чувства, които изпитва, нейната страст, дискомфорт и всичко, което изпитва. Беше толкова вълнуващо за мен да играя тези емоции и Роб да ме режисира и да бъда такава движеща сила в този филм беше наистина чест.“

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ : DDG подарява огърлица с диамантено име Halle Bailey

Режисьорът Роб Маршал каза, че е важно да почетат оригиналния филм, като същевременно преосмислят други части, за да внесат повече дълбочина в историята, която включва музикалните номера.

Алън Менкен, работил по оригинала Малката русалка саундтрак, си партнира с Lin-Manuel Miranda, за да създаде и четири нови песни за филма.

Кой изтича да види Малката русалка в кината от 26 май 2023 г.?

Продължете разговора нататък социална медия .