[ГЛЕДАЙТЕ] MC Akilah Nehanda става вирусен с Will Smith/Chris Rock Freestyle

 Екранна снимка 2022 04 08 в 9.02.11 сутринта

MC Акила Неханда завладя социалните медии с противоречивия си безапелационен свободен стил.
От ваксинациите до Р. Кели и сега с епизода на Уил Смит, тя изразява своето „непопулярно мнение“ по актуални теми. Събирайки над 1 милион гледания в TikTok, императрица Акила благодари на зрителите на своята страница в Instagram.

1 милион За втори път. #APDTA Слушайте! Просто предлагам различни гледни точки! Уил Смит може да се извини. Джада дори може да каже, че е било ненужно и тя не се нуждае от защита! Това изобщо не променя мислите ми по въпроса. 🗣КАЗАХ КАКВОТО КАЗАХ! Иска ми се Breonna Taylors Killers да получи толкова дисциплинарни действия за убийство, колкото Уил получава за шамар. Всички те трябва да бъдат в рехабилитационни центрове, каквито направиха Ще отиде в 🤣 Тази държава е болна. Надявам се, че всички наблюдавате какво се случва.

В минало интервю за списание Vice красавицата от Хюстън обясни как и защо се е впуснала в музиката.


Току-що започнах да правя музика с цел вдъхновение и след това, както казахте, просто започвам да осъзнавам: „Знаеш ли какво? Това може да бъде по-голямо от това, което го правя. Мога да направя това по-голямо. И си мисля - опитвам се да мисля мащабно, така че винаги съм като... влиянието на Майкъл Джексън, това е, от което се нуждаем, разбираш ли? [смее се] Знаеш ли колко голям беше? Това послание заслужава такъв тип въздействие върху света.Какво мислите за нейните свободни стилове?

НАТИСНИ ТУК за да чуете най-новия й вирусен фрийстайл.

Вижте нейното ново видео по-долу.