[ГЛЕДАЙТЕ] Ma$e обявява, че се присъединява към Death Row Records

 Екранна снимка 2022 08 04 в 9.38.32 сутринта

По време на фатална вражда между два бряга в средата до края на 90-те, Death Row Records и Bad Boy Records бяха най-мощните лейбъли в хип-хоп музиката. Сега, след седмица, в която беше в челните редици на хип-хоп клюките, бившият Bad Boy Ma$e се очертава да бъде първият рапър, който е подписал и с двете монументални отпечатъци.

Ma$e, чието име е Мейсън Бета, влезе в Instagram вчера (3 август), за да обяви, че е в процес на подписване на сделка с Death Row Records, която сега е собственост на Snoop Dogg.

„Аз съм на Креншоу – току-що минах Пико, току-що минах Слаусън – и съм тук, за да се срещна с Snoop така че мога да направя друго съвместно начинание с Death Row Records,” Ma$e каза, докато яздеше през L.A. Официално ще бъда първият, който е подписал с Bad Boy и Death Row. И ще възродим нещото с 2Pac. Да видим докъде ще стигнем с това.“



Ma$e беше един от водещите изпълнители на Diddy за Bad Boy, издавайки три албума на лейбъла; Харлемски свят , Удвои и Добре дошъл обратно преди да заминат през 2012 г. Отношенията им се влошиха скоро след това и по-рано тази година Ma$e пусна дис песен, насочена към Diddy, наречена „Oracle 2: The Liberation Of Mason Betha“.

Въпреки това, преди Ma$e да реши да направи този ход, Snoop намекна, че той и Diddy се опитват да преодолеят пропастта между двете мощни центрове. „Можем да покажем растеж и напредък, че можем да продължим напред,“ той каза. „Можем да вземем това Bad Boy, Death Row, каквото беше преди, и да го направим сътрудничество за мир и любов. Защото това съм аз. Аз съм Suge и Puffy.