Funkmaster Flex се включва в T.I., нарича The Crime Stoppers Commercial „най-добрия си запис“

 Екранна снимка 2020 10 28 в 8.00.30 сутринта

След няколко седмици на дразнене на идеята за битката Verzuz с 50 Cent и извиване на идеята с Бъста Раймс, ветеранът от Ню Йорк DJ Funkmaster Flex използва по-голямата част от снощния слот на Hot 97 в най-гледаното радио време, за да уведоми Ню Йорк и околните райони какво прави мисли за самопровъзгласилия се „Крал на Юга“. Т.И.

DJ номер едно на Hot 97 започна своята тирада с ново парче от новия Busta Е.Л.Е. 2: Божият гняв албум, преди да намали звука, за да може да даде на T.I. 10-минутна част от ума му.

„Ню Йорк, това е най-важната битка за Verzuz някога“, започна Flex за битката Jeezy/T.I Verzuz. „Защото ще видя търговски корндог да се предава по улиците и нямам търпение, защото не може да дойде по-бързо.“Той продължи: „T.I., нека ти кажа нещо за себе си. Играхте със себе си в тази битка с 50 Cent, защото 50 никога нямаше да излезе на ринга с вас. Той получава твърде много хляб и вие го знаехте. Бъста Раймс те изплаши. Ти наистина не искаше този дим.

Флекс не го остави, насочвайки вниманието си към федералния арест на T.I. през 2007 г. по обвинения в притежание на оръжие, където той се обади на T.I. „доносник“, като дори го наричаше „Макгруф престъпното куче“ за рекламата на Atlanta Crime Stoppers, която направи след присъдата си.

След това Flex оспори твърдението на T.I. за „Краля на юга“, като каза, че неговият каталог дори не може да докосне този на предстоящия му конкурент Young Jeezy. След това Flex стигна дотам, че каза, че има залог от $100, казвайки, че Tip дори няма да се появи за битката Jeezy Verzuz.

„Нека пусна най-добрата песен T.I. правени някога“, така Big Dog представи рекламата на Crime Stoppers в ефир, като дори добави няколко порязвания и драскотини към гласа на Tip, който раздава телефонния номер на информатора на Crime Stoppers.