evian ще пусне лимитираната дизайнерска бутилка на Virgil Abloh в Ню Йорк

 evian RainbowBottle

Ако сте жител на Ню Йорк, ще можете да видите за първи път сътрудничеството на evian и Virgil Abloh в Съединените щати. На 9 май събитието evian Drip Drop ще превземе центъра на Ню Йорк, за да отпразнува пускането на пазара на лимитираната бутилка вода на Abloh с марката.

evian обяви, че бутилката ще се появи в САЩ, след като първоначално беше достъпна само в чужбина. Бутилката е вдъхновена от дъгата от 750 ml и е изработена от стъкло. Събитието за стартиране на Drip Drop ще позволи на присъстващите да получат безплатно една от бутилките с ограничено издание. На събитието ще има и възможност да спечелите ексклузивни награди като устойчивата на счупване evian Soma от Virgil Abloh за многократно пълнене или ултра-колекционерската лимитирана серия от 750 ml бутилка evian, подписана от Virgil. И двата елемента са част от колекцията „One Drop can make a Rainbow“.

„Идеята, че една капка вода може да създаде дъга, послужи като вдъхновение и метафора за моят първи проект като творчески съветник на evian за дизайн на устойчиви иновации“, каза Абло. „Докато светлината се пречупва през тази капчица, тя разкрива пълния си полихроматичен потенциал. Ние не виждаме само вода, ние виждаме безкрайни възможности и вдъхновение за всеки. Всеки.'Ако не успеете да стигнете до Ню Йорк, бутилката Rainbow ще бъде налична в ограничени количества в избрани таели и ресторанти, изброени на уебсайта на evian U.S. Ако успеете да стигнете до Голямата ябълка, събитието ще се проведе на 9 май от 12-16 ч. ET на 393 Broadway, New York, NY 10003.