ESPN отменя „The Boardroom“ на Кевин Дюрант само след два сезона

 Кевин Дюрант си партнира с ESPN за ново шоу'The Boardroom'

ESPN отмени участието на Кевин Дюрант Заседателната зала показват само след две години на тяхната платформа ESPN+.

„Заседателната зала не се подновява след два сезона на ESPN+,“ ESPN се казва в изявление за The New York Post. „Thirty-Five Ventures са страхотни партньори и очакваме с нетърпение да продължим да обсъждаме всякакви бъдещи проекти.“

През 2018 г. ESPN обяви партньорството си с продуцентската компания на Дюрант, Thirty-Five Media, за стартиране на шоуто. Поредицата даде на феновете поглед към модерна заседателна зала, за да разкрие „еволюцията на спортния бизнес през съзнанието на спортисти, спортни ръководители и технологични магнати“, се дразни в съобщение за пресата. Дюрант и неговият бизнес партньор Рич Клейман са съсобственици на продуцентската компания.Докато Заседателната зала няма да продължи напред по ESPN+, Kleinman се обърна към Twitter, за да увери феновете, че програмата ще продължи напред.

„Заседателната зала е по-голяма и по-добра от [sic] всякога“, туитна Клейнман. „Създадохме нещо, което да подчертае невероятните истории на млади предприемачи, които идват от нищото. Ние разказваме добри истории за успех, с които младите хора да се свържат и да се вдъхновят. И искаме да е БЕЗПЛАТНО..Theboardroom.tv”

Въпреки че вече няма да бъде наличен в ESPN занапред, The Заседателната зала все още трябва да се показва theboardroom.tv. безплатно.