други

Мистериозен човек залага 1,3 милиона долара за президентска победа на Джо Байдън и печели

Изборите в САЩ все още продължават за един човек, който според съобщенията е заложил 1,3 милиона долара на това Джо Байдън да стане следващият президент на страната.

Прочетете Повече

други

Днес в историята на хип-хопа: „Get Rich Or Die Tryin“ на 50 Cent дебютира в кината преди 15 години

На тази дата през 2005 г. приказката за богатството на хип-хоп иконата 50 Cent стигна до сребърния екран преди петнадесет години с дебюта на гангстерския филм Get Rich or Die Tryin'.

Прочетете Повече

други

Днес в историята на хип-хопа: Дебютният албум на Wu-Tang Clan „Enter The Wu-Tang (36 Chambers)“ отпадна преди 27 години

На този ден в историята на хип-хопа, плодовитият Wu-Tang Clan направи първите стъпки в една от най-мощните си кариери до момента, като издаде дебютния си албум Enter the Wu-Tang (36 Chambers) LP.

Прочетете Повече

други

Desus и Mero пускат фирмените ботуши Timberland през ноември

„Марката е силна“, Desus Nice озаглави последния си пост в Instagram, който дразнеше сътрудничеството между Desus и Mero x Timberland. Изглежда родените в Ню Йорк Bodega Boys са сключили сделка с неофициалната марка за зимни обувки в града.

Прочетете Повече

други

Джада Пинкет Смит отказа роля в „Мъртви президенти“ заради говеждото на Тупак с Хюз Брос

Ларенц Тейт е известен с главната роля в култовата класика от 1995 г. Мъртвите президенти и очевидно Джада Пинкет Смит е трябвало да участва в нея, но е отказала ролята поради лоялността си към Тупак Шакур.

Прочетете Повече

други

DaBaby предлага на Toosii окуражаващ съподпис: „Най-горещият нов изпълнител в света“

Роденият в Сиракюз Toosii наскоро се озова в желаните светлини на прожекторите с 20-годишния младеж, който излетя с пробивната си песен 'Red Lights' и продължи инерцията с каталог от мелодични истории и лични откъси от любовта.

Прочетете Повече