Дрейк инвестира в компания за производство на пиле на растителна основа

 Дрейк обявява'Certified Lover Boy' Delay: 'My Energy Has Been Dedicated to Recovery'

В случай, че не знаете, сертифицираният любовник, Дрейк, е веган и той се уверява, че това, което влиза в стомаха му, съответства на парите му, като инвестира в нова компания за пилешко месо на растителна основа.

Канадската суперзвезда е закупила дял в Daring Foods. Според Блумбърг , Daring е хранителна компания със седалище в Лос Анджелис, която е специализирана в изкуствено пиле. Дрейк е сред тези, които са инвестирали в кръг от финансиране от D1 Capital Partners.

„Първата вълна на растителна основа беше наистина фокусирана върху вкуса и текстурата, но след това трябваше да жертвате други елементи, като здраве“, каза Рос Макай, съосновател, който служи като главен изпълнителен директор на Daring.Daring подчертава ниските калории и кратък списък на съставките. Новите средства ще утроят продуктите за продажба на дребно, които вече включват Kroger и Costco, до над 4500 магазина в САЩ.

Сега Дрейк намира името си в списък с хора като Серина Уилямс и Джей Зи, които инвестират в компании за изкуствено месо.